Açıkkapı: KOBİ'lerimize yönelik yeni faizsiz kredi paketi hayata geçecek 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, deprem bölgesindeki KOBİ'lere yönelik yeni kredi paketinin yakında hayata geçeceğini söyledi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Asrın felaketi Kahramanmaraş depreminin etkilediği illerde sosyal ve ekonomik sıkıntıların önüne geçilmesine yönelik çalışmalar devam ederken, KOBİ'leri yakından ilgilendiren bir destek paketi daha uygulamaya alınıyor. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, KOSGEB vasıtasıyla hayata geçirilecek yeni kredi paketinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandığını hatırlatarak, “. Cumhurbaşkanımız deprem bölgesindeki talep ve sıkıntıları yakından takip edip, bunların çözümü noktasında gerekli talimatları veriyor. Allah, onu başımızdan eksik etmesin” dedi. 

MİLLETVEKİLİ AÇIKKAPI: BİRÇOK YENİ DÜZENLEMEYİ BİR BİR HAYATA GEÇİRDİ 

Açıkkapı yeni faizsiz kredi desteğine dair yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Cumhurbaşkanımız KOSGEB aracılığıyla yeni bir kredi paketinin devreye alınacağını açıkladı. Bu destek paketiyle işletme başına 200 bin ile 700 bin lira arasında faizsiz kredi imkanı sağlanacak. Yine farklı kampanyalarla enflasyonla mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Liderimizin de vurguladığı gibi milletimizin aşına, ekmeğine kan doğrayan fırsatçılar hak ettikleri cezayı çekecekler. Konut sektöründe, otomobil sektöründe yaşanan sıkıntılar ve tedarik zincirinde yaşanan aksamaların farkındayız ve hükümetimiz bu sıkıntıların önüne geçilmesi amacıyla birçok yeni düzenlemeyi bir bir hayata geçirdi. Birçok sektörde toparlanmalar görüyoruz. AK Parti hükümetleri döneminde enflasyon daha önce tek haneye indi. Yeniden tek haneye Cumhurbaşkanımızın iradesi ve sarsılmaz liderliğiyle mutlaka inecektir. Bu süreçte liderlerini yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor, onlar için gece gündüz çalışmaya devam edeceğimizin altını çiziyorum. Allah(c.c) Türkiye yüzyılı için, Elazığ’ımız için çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN