Açıkkapı: Gökdere'deki ulaşım sorununun çözümü için çalışmalar başladı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Palu Gökdere'de sağanak yağışın ardından oluşan ulaşım sorunun çözüme kavuşturulması amacıyla çalışmaların başladığını duyurdu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Palu Gökdere'de sağanak yağışlar sonucu meydana gelen ulaşım sorunlarının çözümüne kavuşturulması için ekiplerin çalışmaya başladığını kaydetti. Açıkkapı yaptığı yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığı AFAD Başkanlığı'nın sağladığı ödenekle sanat yapıları yapım işi sürecinin Elazığ İl Özel İdaresi tarafından başlatıldığını belirterek,  “Palu Kaymakamlığı'nın koordinesi altında gerçekleşen çalışmalarda, DSİ ekipleri dere yataklarında ıslah çalışmaları yapıyor” dedi. 

 

Ekipler tarafından seddeleme ve taş tahkimat faaliyetlerine başlanıldığını ifade eden Milletvekili Açıkkapı, “Palu İlçemiz Gökdere Grup Yolu üzerinde sağanak yağışlar neticesinde ulaşımda yaşanan aksamaları önlemek için İçişleri Bakanlığımızın Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca temin edilen ödenek ile Sanat Yapıları Yapım İşi sürecine Elazığ İl Özel İdaresince başlandı. Palu Kaymakamlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda, DSİ ekipleri, paydaş kurum olarak bahse konu dere yataklarında Dere Islahı, Seddeleme ve Taş Tahkimat faaliyetlerine başlamıştı. Gökdere ve devamındaki diğer 8 köyümüzde yaşayan vatandaşlarımızın ulaşım konforunu sağlamak için çalışmalar devam etmektedir” ifadelerini kullandı.


Açıkkapı: Gökdere'deki ulaşım sorununun çözümü için çalışmalar başladı 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN