- Haberler
- Kültür Sanat
- 5. Keban Su ve Balık Festivali'nde Ali Kınık sahne aldı
5. Keban Su ve Balık Festivali'nde Ali Kınık sahne aldı
Keban ilçesinde düzenlenen '5. Keban Su ve Balık Festivali' Sanatçı Aygün Çam ve Ali Kınık konserleri ve gün boyu gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle devam etti. Keban ilçesinde düzenlenen '5. Keban Su ve Balık Festivali' ikinci gün etkinlikleriyle devam etti.
Festivale, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Keban Belediye Başkanı Yücel Doğan, protokol üyeleri, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Keban Kaymakamlığı ve Keban Belediyesi tarafından organize edilen festivalin ikinci günü renkli görüntülere sahne oldu. Festival kapsamında Keban Baraj Gölü'nde balık tutma, halka açık yüzme, kürek sörfü ve kano yarışmaları yapıldı. Ayrıca Keban Baraj Gölü ile Fırat Nehri'nde flyboard ile motosiklet, geleneksel çocuk oyunları ve atlı okçuluk gösterileri yapıldı. Katılımcılara ekmek arası balık ikramında bulunuldu.
Etkinliklerin sonunda sanatçılar Ali Kınık ve Aygün Çam konser verdi. Sahneye ilk olarak Elazığlı Sanatçı Aygün Çam çıkarak, hemşerileriyle buluştu. Sanatçı Aygün Çam daha sonra sahneyi Ali Kınık’a devretti. Sanatçı Kınık sevilen eserlerini Elazığlılar için seslendirdi.
Bakmadan Geçme





