MHP Elazığ İl Başkanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı. MHP Elazığ il binasında gerçekleşen törende birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıldı. MHP Elazığ Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifada eden Semih Işıkver görev bayrağını Yunus Bal'a devretti. 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı. MHP Elazığ İl Binasında gerçekleşen törende birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıldı. MHP Elazığ Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifada eden Semih ışıkver görev bayrağını Yunus Bal'a devretti. Eski MHP İl Başkanı Semih Işıkver göreve geldiği sürece ve teşkilatı ile birlikte yapılan çalışmalara değindi.

IŞIKVER: ÇOK UZUN BİR YOLDAN GELİYORUZ

Işıkver, “O gün ki şartlarda bir avuç insanla beraber küllerinden yeniden doğan doğacak olan Anka kuşunu yani Milliyetçi Ülkücü hareketin kalesi olmakla nam salmış bu şehri yeniden kale vasfına büründürmek yeniden eski o hüviyetini kazandırmak maksadıyla çok uzun bir yoldan geliyoruz. Sokakların ihanet, tefrika, bölücülük koktuğu o günlerde belki o günlerde bizlere kimse şans vermiyordu ama bunlar kesinlikle 10 binlerde 20 binlerde kalır. Buradan İYİ Parti gidere buradan şu gelir bu gelir şeklinde yorumların yapıldığı günlerde insanüstü gayretle hep beraber çok onurlu bir kavganın parçası olarak belki yurtdışı oylarla kaybetmişte olsak bir milletvekili çıkarmış siyasi partinin teşkilatın il başkanı olarak o günkü onurlu mücadeleyi de çok ulvi duygularla çok yüksek duygularla bünyemde hissettiğimi bir kez daha belirtmek istiyorum. 2021 yılı ile beraber önce il il aydınlatma, ilçe ilçe aydınlatma ve en son köyüm benim programları ile belki de Türkiye'de en güçlü şekilde ilini ve partisini temsil eden şehirlerden birisi olduk. Mitingde yine genel başkanımızın, bilge liderimizin 13 Kasım'da Elazığ'a teşriflerinde daha önce bu şehirde bir mitingde toplanmış en büyük kalabalığı sizler topladınız. Bunu da tarih yazacak” dedi. Işıkver, MHP Elazığ İl Başkanlığı görevine başlayan Yunus Bal'a hayırlı olsun dileklerini iletirken birlik beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

Işıkver, “Her güzel şeyin bir sonu var. Benim adıma da bugün hizmet süremin son günü. Duygularımı tarif etmekte güçlük çekiyorum. Ben bugüne kadarki mücadelemizde yanımızda duran başta görevi devraldığım il başkanıma ondan önce görev yapan il başkanlarıma yine bugün Elazığ, Ağın, Maden, Sivrice belediye başkanlarıma yine 10 ilçemin 10 tane yiğit bozkurt ilçe başkanlarıma, ülkü ocaklarıma, Kamu-Sen'e, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Cenabı Allah'ın inayeti ile bu görevi benden daha iyi yapacağıma inandığım ve bundan sonraki süreçte bizden aldığı bayrağı daha da ileriye taşıyacağına kesinlikle emin olduğum kıymetli kardeşim Yunus Bal başkanımızı da tebrik ediyorum. Ben bugün bu kardeşimize Milliyetçi Ülkücü hareketin onurunu, şerefini, namusunu teslim ediyorum. Allah yolunu bahtını açık etsin. Zorunu kolay etsin. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Varsa hakkım helal hoş olsun. Sizlerde hakkınızı bana helal edin” ifadelerini kullandı. MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal'da Ülkücü için, ülküsü ve davası uğruna çalışmanın nihayeti yoktur” dedi. Bal, “Bizler emanetçileriz. Belki bugün biz geldik birkaç zaman sonrada bizler gideceğiz. Ama herkes şundan emin olsun ki bu parti içerisinde çalışan herkes kanının son damlasına kadar cesareti ile şevki ile her şeyi ile bu bayrağı daha yukarı çıkaracağız” dedi. Devir teslim töreninde bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve desteklerden dolayı da Eski İl Başkanı Semih Işıkver'e Kadın Kolları Başkanı Fatma Oğuz Sevinç tarafından plaket taktim edildi.


ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR