Gülbasan: Doğalgaz kesintisinden dolayı vatandaşlarımız mağdur 

Orta ve Ağır hasarlı evlerin doğalgazının kesilmesine tepki gösteren Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, mağduriyetin giderilmesi için yetkililere seslendi. 

Deprem nedeniyle orta ve ağır hasarlı yapıların doğalgazı kesilmeye başladı. Vatandaşların mağdur olduğunu dile getiren Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan da, orta ve ağır hasarlı evlerde doğalgazın kesilmesine tepki gösterdi. Gülbasan, doğalgaz kesintisine çözüm bulunması için çağrıda bulundu.

Başkan Gülbasan, “Bugün mahallelerimizde 2 gündür yaptığımız incelemelerde ağır hasarlı olan evlerimizin acil yıkımlar hariç normal hasarlı olan evlerimizin doğalgazlarını anında gelip kestiler. Orta hasarlılarında doğalgazı kesildi. Vatandaşlarımız mağdur oldu. Bu mağduriyet muhtarlığımıza yansıdı. Bugün akşama kadar vatandaşlarımız ile doluydu. İnsanların hastaları var, yaşlıları var bunların doğalgazlarını kesmek bence doğru bir şey değil. Tabi bu insanların askı süresi var. Mahkeme süreci var bunların bittikten sonra kesilmesi lazım. Vatandaşların doğalgazlarını hiç sormadan etmeden dışarıdan kesip gidiyorlar. Ve insanlar sürekli muhtarlığımızı artık ağzına kadar doldurdu. Mağduruz inşallah yetkililerimiz buna bir çözüm bulur” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR