Başkan Septioğlu: İkinci üniversite için çalışmalarımız sürüyor 

Kent Konseyi yürütme kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Kent konseyi Başkanı avukat Rüstem Kadri Septioğlu, Elazığ'ın gelişmesi için yürüttükleri çalışmaları paylaştı.   

Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Harput'ta çeşitli incelemelerde bulunduklarını ve projeler hakkında bilgi aldıklarını belirten Kent Konseyi Başkanı Avukat Rüstem Kadri Septioğlu, yürüttükleri çalışmaları aktardı.

Başkan Septioğlu, “Kent konseyi çalışma grubumuz turizm ve kültür çalışma grubumuz ile Harput'ta, Palu'da ve Şüşnaz köyünde çeşitli çalışmalarla incelemeler yaptık. Buradaki kültürel değerleri yerinde gördük. Yapılan projeleri inceledik. Projeler hakkında bilgiler aldık. Yapılabilecek olanları da oradaki yerel yöneticilerinden notlarımızı alarak çalışmalarımızı yürüttük. Yine eğitim ve spor çalışma grubumuz var. Onlarda çeşitli çalışmalar yürütmekte” dedi. İkinci üniversite için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Septioğlu, Elazığ'da çeşitli konulara yönelik konferans düzenleyeceklerini söyledi.

SEPTİOĞLU: ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Başkan Septioğlu, “İkinci üniversite için çalışmalarımız sürüyor. Bu amaçla Azerbaycan'a bir ziyaretimiz olduk. Orada da yetkililer ile akademisyenlerle görüştük. Yine üniversitemizin konservatuarımızın hizmet verdiği binanın yetersizliği nedeniyle Ankara'daki Elazığ Dernekler Federasyonu, İstanbul'daki Dernekler Federasyonu ile Mehmet Çağlar başkanım ile çalışmalar yürütüyoruz. İnşallah üniversitemize ve Elazığ'ımıza yakışır bir şekilde güzel bir binaya kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.


ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR