Bakırmaden Yardımlaşma Derneği'nden İrfan Sönmez'e destek

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez partililerle birlikte Elazığ Bakır Madenliler Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.  Dernek üyelerinin yoğun katılım gösterdiği ziyaret programında Bakır Madenliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Nadir Yalap İrfan Sönmez'i mecliste Elazığ'ın vekili olarak görmek istediklerini belirtti. Yalap şunları söyledi: ''Sayın vekillerime başarılar dilerim. Sayın vekilimi biz 12 Eylül döneminden beri tanıyoruz. Bu nedenle Madenler Derneğimiz  ve Madenliler olarak  önce vekil edip meclise gönderdikten sonra çok büyük faydaları olacağını düşünüyoruz. Vekillerimin madene çok büyük katkı sağlayacağından hiçbir şüphem yok. Kendilerine bu milletvekilliği yolculuğunun önce ülkemize, sonra Elazığ'ımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz. Şeref verdiler.''

Dernek üyelerinin de yoğun ilgi gösterdiği İrfan Sönmez, burada yaptığı konuşmada birlik mesajı verdi. Elazığ'ın sorunlarının el birliği ile çözebileceklerini ifade ederek, ülkenin refaha ulaşmasının en önemli adımının barış ve adaleti sağlamaktan geçtiğini söyledi.

Sönmez:'' Biz bu ülke için her şeyimizi vermiş, bedelini ödemiş insanlarız. Dolayısı ile ülkemizin birliği ve dirliği için kavga etmeyeceğiz. Dini siyaset için yerlere atan, çıkar aracı haline getiren anlayıştan uzak bir anlayışa sahibiz. Dinimiz o kadar büyük ki, kimsenin tahkimi altına giremez, parti dini haline getirilemez. Bu anlamda siyasal İslamla uğraşmak zordur. Haz. Ali bile siyasallaşmış İslamla mücadele edememiştir. Sıffın savaşında mızrakların ucuna Kur'an takılmasına karşı savaşmamış ve kazanacağı savaşı kaybetmiştir ‘' dedi.
Terör konusundaki hassasiyetlerine de değinen Sönmez; Bu gün bizi terörle temas halinde gösterenler, terör baronlarını konuşturuyorlar. Oysa PKK denilen terör örgütü, iktidarla çözüm sürecinden bu yana temas halindedir İktidar başı her sıkıştığında teröristleri TV' lere çıkartıyor.

28 Mart'ta internete düştü. Ama hemen kaldırdılar. Abdullah Öcalan ile görüşüp, destek istediler. Bu terör baronlarının bazılarını konuşturuyorlar. ‘Apo'yu bırakacağız, iç savaş çıkaracağız' diye anti propoganda yapıyorlar. Bunun kime faydası var. Kılıçdaroğlu ile anlaşsalardı bunu söyleyebilirler miydi? İnsanları tereddüte düşürmek, korkutarak terörle işbirliği gibi yapıyor gibi gösteriyorlar. Lu bir gerçek, Türkiye'de Apo'yu bırakmaya kimsenin gücü yetmez. ‘'

Bakır Madenliler Yardımlaşma Derneği üyeleri ile sohbet eden Sönmez'e dernek üyeleri Sönmez'i meclise göndermek için destek vereceklerini söylediler.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR