SON DAKİKA

Spor

Spor Haberleri

Play-Off tarihleri açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 3. Ligde Play-Off müsabakalarının oynanacağı tarihleri açıkladı

Elazığ Belediyesi voleybol takımı gençler grubu Diyarbakır yolcusu

İl birincisi olarak önemli bir başarıya imza atan Elazığ Belediyesi Elazığ Voleybol Takımı Gençler Grubu, toplam 4 ilin mücadele edeceği grup yarı final müsabakaları için Diyarbakır’a gidecek.

Muhtar Adayı Altaş’tan taraftara jest

Kültür Mahallesi'nin Muhtar Adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, mahalle sakinlerine Elazığspor-Kelkit Hürriyetspor Maçı için ücretsiz bilet vereceğini açıkladı…

Şehit Fethi Sekin'in oğlu Galatasaray'a transfer oldu

Galatasaray, Şehit Polis Fethi Sekin'in Altay'da forma giyen 2006 doğumlu oğlu Burak Tolunay Sekin'i kadrosuna kattı.

Bordospor, şehirden maddi-manevi destek bekliyor 

Elazığ’ı Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Liginde temsil eden Tiffano Tomato Bordo Spor Kulübü Yöneticileri basın mensuplarıyla bir araya gelerek, şehrin dinamiklerinden ve sporseverlerden destek istediler. 

FİFA Elazığspor Kulübüne transfer yasağı getirdi! 

FIFA, Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Yukatel Adana Demirspor, Bitexen Antalyaspor, Corendon Alanyaspor, Atakaş Hatayspor, MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor'a 3'er, Yılport Samsunspor'a ise 2 dönem transfer yasağı getirdi. 

Futbol liglerindeki maçlar süresiz ertelendi!

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın, maç sonu hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Büyükekşi, tüm liglerin süresiz olarak ertelendiğini açıkladı.

Elazığspor ve Kelkitspor’un cezası belli oldu 

Olaylı Kelkitspor – Elazığspor maçının cezaları PFDK tarafından belli oldu. 

Elazığlılara yapılan hakaretlere il yöneticileri sessiz kalmadı 

Elazığsporlu taraftarların Kelkit Hürriyetspor deplasmanında maruz kaldığı saldırı, şehir genelinde büyük tepkilere neden oldu. Sosyal medya hesaplarından yayımlanan video, şehirdeki birçok ismin tepkisini çekti. 

Elazığ Su Topu Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapacak 

U17 Erkek E Grubu Su Topu Türkiye Şampiyonası Eleme Turu 1. Devre Sutopu müsabakaları Elazığ’da gerçekleştirilecek. 

ELAZIĞSPOR’DAN PROF. DR. YASEMİN AÇIK’A TEŞEKKÜR 

Kısa adı ELİKAD olan Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, bordo beyazlı takımımızın Karşıyaka ile oynayacağı müsabakanın konaklama giderlerini üstlendi. Elazığspor kulübü, Prof. Dr. Açık’a vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. 

Elazığ Atatürk Stadyumu milli maça hazırlanıyor 

A Milli Kadın Futbol Takımının, Litvanya ile oynayacağı maç Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanacak. 

Elazığ Belediyespor’un Olimpiyat Vizeli Boksörü Gizem Özer, Güney Kore Yolcusu

Haziran ayında Polonya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2023 Avrupa Oyunları’nda branşında bronz madalya kazanarak 2024 Paris Olimpiyatları’na katılma hakkı elde eden Elazığ Belediyespor Kulübü Boksörümüz Gizem Özer, Güney Kore’de düzenlenecek olan Milli Takım kampına katılacak. 

Elazığspor’da Alaattin Tutaş ile yollar ayrıldı  

ES Elazığspor sportif ve teknik direktörlük görevlerinde bulunan Alaattin Tutaş ve ekibiyle sözleşmeleri dolduğu için yollar ayrıldı. 

İl Özel İdaresi Spor Kulübü U-16 Futbol Takımı Kayseri’de

İl Özel İdaresi U-16 Futbol takımımız U16 Türkiye futbol şampiyonası 1. Kademe müsabakalarını yapmak için Çarşamba günü Kayseri gitti. 

Elazığspor: Devletimizin ve milletimizin yanındayız 

Elazığspor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Çirkin ve bir o kadar da ahlaksız siyaset yapanları kınıyoruz" dedi. 

Elazığspor lige devam etme kararı aldı 

Türkiye futbol federasyonu, temsilcilerimiz Elazığspor ve 23 Elazığ FKB’nin da yer aldığı 3. Liglerde maç programını açıkladı. Bu programa göre, temsilcilerimizin ligden çekilme başvuruları da TFF tarafından kabul edilmemiş oldu. 

Şampiyon boksörler Vali Dr. Toraman’ı ziyaret etti 

İzmir’de düzenlenen Türkiye Büyük Kadınlar Ferdi Boks Şampiyonasından altın madalyayla dönen Elazığlı boksörler Gizem Özer ve Mihriban Güneri, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ı makamında ziyaret etti. 

Milletvekili Erol’dan Şampiyon Gizem Özer’e tebrik telefonu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası final müsabakasında rakibini nakavt ederek şampiyon olan milli sporcu Gizem Özer’i arayarak tebriklerini iletti.

Toplam 162 haber.