SON DAKİKA

Turizm

Turizm Haberleri

Vali Toraman, Saklıkapı Kanyonu için müjdeyi verdi 

Elazığ ve Türkiye için dünya turizmi açısından da önemli bir kazanım olan Saklıkapı Kanyonu’nun kaderini değiştirecek adım atıldı. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Saklıkapı Kanyonu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne devredilecek. Gerçekleşecek devir işlemi ile Saklıkapı Kanyonu tabiat parkı statüsüne kavuşacak. 

Fırat Kalkınma Ajansı’ndan acentelere destek 

Fırat Kalkınma Ajansı, Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli’nin turizminin canlandırılması amacıyla başlattığı Fırat Turu programıyla seyahat acentelerine tur başına 36 bin lira destek sağlayacak. 

Başkan Septioğlu’ndan konaklama tesisi temsilcilerine oy çağrısı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 25 Aralık’ta Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Seçimi yapılacak. Elazığ Kent Konseyi Başkanı Av. Rüstem Kadri Septioğlu Elazığ ve çevre illerdeki konaklama tesisi temsilcilerinden oylarını kullanmalarını istedi.

Demirdağ, Elazığ’ın önemli bir turizm potansiyeli var 

Elazığ’ın önemli bir turizm potansiyeli olduğunu belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demirdağ, Son dönemde yapılan tanıtımlar ve yatırımlar şehrimizde turizmin gelişmesine önemli katkılar sağladı dedi.   

Bakan açıkladı!

Vali Kaldırım Paylaştı

Başkan Kim Oldu?

Toplam 11 haber.