SON DAKİKA

Siyaset

Siyaset Haberleri

Başkan Çelik, Seçimlerde hangi kanunun uygulanacağını YSK kararıyla açıkladı 

AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, seçimlerde hangi kanunun uygulanacağına YSK kararıyla açıkladı. Av. Ömer Faruk Çelik yaptığı açıklamada, "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması durumunda yeni seçim kanunu hükümleri geçerli olacaktır" dedi. 

İyi Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Yüksel Ercan: Karakoçan, Hak Ettiği Konumda Değil

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı iş insanı Yüksel Ercan ve teşkilat mensupları Karakoçan ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Karakoçan esnafının içler acısı bir halde olduğunu ifade eden Ercan, sorunların çözüm kaynağının İYİ Parti iktidarında olduğunu kaydetti. 

SP İl Teşkilatı Merkez Köyleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret etti 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve beraberindeki heyet Merkez Köyler Muhtarları Derneği ve muhtarlarıyla bir araya geldiler. 

Erdoğan Meclis'i fesih kararını 10 Mart'ta imzalayacak! 

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin 14 Mayıs'a alınması artık neredeyse kesinleşti. Peki bu durumda seçim takvimi nasıl işleyecek? AK Parti kulisinde, muhalefet erkene alınmış seçime destek vermediği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meclis'i yenileme kararnamesini 10 Mart Cuma günü imzalayacağı, seçimin de 14 Mayıs'ta yapılacağı konuşuluyor.

MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanlığında devir teslim töreni 

MHP Elazığ Merkez İlçe başkanlığında MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, merkez ilçe başkanlığı görevini Vahit Erkan’a devretti. 

Milletvekili Erol: Elazığ’a Bakanlık İstiyorsanız Millet İttifakına Oy Verin 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 15 Şubat’tan sonra il teşkilatının şehrin dört bir tarafında seçim çalışmalarına başlayacağını ifade etti. Türkiye’de seçime hazır olan tek ilin Elazığ olduğuna dikkat çeken Milletvekili Erol, propaganda materyallerinin de hazır olduğunu belirtti.

İl Başkanı Duran: Tüm örgütlerimizle sahada olacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ’da seçim hazırlıklarını ara verdirmeden sürdürüyor. CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, bu kapsamda parti çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanlığına Vahit Erkan atandı 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Merkez İlçe Başkanlığına Vahit Erkan atandı. 

Saadet Partisi Sivrice ilçe olağan kongresi gerçekleştirildi 

Saadet Partisi Sivrice İlçe Kongresi gerçekleştirildi. İlçe başkanlığına Hacı Bayram Pınar seçildi. 

Bahçeli Kızılcahamam'da 6'lı masaya saydırdı! 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Kızılcahamam'da düzenlenen MYK, MDK ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı'nın kapanışı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. 6'lı masaya da yüklenen Bahçeli 'Cumhur İttifakı seçimlere tam manasıyla hazırdır.' dedi.

Atikeler, milletvekili aday adaylığını açıkladı 

Özel bir sağlık kuruluşunda üroloji uzmanı olarak görev yapan Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler, İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. 

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Ercan: Sivrice, sorunlar yumağı

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı İş insanı Yüksel Ercan, Sivrice ilçesinde vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Ziyarete il yönetim kurulu üyeleri Hayati Çağlayan, İsmail Göktaş ile merkez ilçe teşkilat başkanı Hamit Sunkar eşlik etti.

AK Parti'de üst üste istifalar! 30 AK Parti İl Başkanı istifa ediyor

AK Parti'de Aksaray, Aydın ve Düzce il başkanları istifa etti. Kısa sürede istifa eden il başkanı sayısının 30'a kadar çıkması bekleniyor...

Milletvekili Erol: İddiamız Elazığ’ın sokaklarında milletvekili olarak değil bakan olarak gezmek 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, il yönetimi ile birlikte ilçe ve beldelerde temaslarda bulundu. Erol’un son durağı ise 10 Ocak Gazeteciler Gününde açılan basın müzesi oldu. 

10 belediye daha AK Parti'ye geçiyor

tv100 yazarı Hacı Yakışıklı, 'sağlam kaynaklardan öğrendim' dedi ve 10 belediyenin daha AK Parti'ye geçme hazırlığında olduğunu belirtti. Görüşme yapılan belediye sayısının daha fazla olduğunu belirten Yakışıklı, Ak Parti'nin tüm ayrıntılara dikkat ettiğini belirtti.

YRP Merkez ilçede Boydak dönemi

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Yeniden Refah Partisi Kongresinde İl Yönetim Kurulu Üyesi seçilerek Halkla İlişkilerde Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Hakan Pamukçu'dan boşalan Merkez İlçe Başkanlığına Sinan Boydak atandı.

Milletvekili Demirbağ: Milletimiz bu oyunu bozacaktır

2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Tunceli ve Mazgirt ilçelerinde çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 2023 seçimlerinin önemine değinerek, muhalefeti eleştirdi. 6’lı Masa’nın hala aday çıkartamadığını vurgulayan Milletvekili Demirbağ; “Beceriksiz, ayakları sallanan bir masa var karşımızda. Ben bu masaya 6’lı değil, 7’li masa diyorum. Çünkü sallanan ayaklardan birinde Biden, FETÖ, PKK ve HDP var. Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısında tartıya çıkacak hala bir aday bile yok. Milletimiz bu oyunu bozacaktır.” dedi.  

Saadet Partisi Kovancılar 8. Olağan Kongresi gerçekleşti

Saadet Partisi Kovancılar’da 8. İlçe Kongresini gerçekleştirildi. İlçe Başkanlığına yeniden Abdulhalim Kaçmaz seçildi. 

Hasan Tunç, aday adayı olduğunu açıkladı 

2023 yılında gerçekleştirilecek olan milletvekilliği seçimlerinde Hasan Tunç, Milliyetçi Hareket Parti’sinden Elazığ milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 

Toplam 324 haber.