YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Yeniden Refahın baraj problemi yok

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez MKYK Üyesi Mehmet Gül, her hafta sonu farklı bir ilde teşkilat çalışmalarına katılım sağlıyor. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Bu kapsamda geçtiğimiz hafta sonu Şanlıurfa 2. Olağan Kongresi’ne katılarak divan üyesi olan Mehmet Gül, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan ile bir araya geldi. 

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa 2. Olağan Kongresi’nin oldukça güzel ve heyecanlı geçtiğini kaydeden MKYK Üyesi Gül, 2023 seçimlerine partilerinin tek başına gireceğini ve herhangi bir baraj problemlerinin olmadığını belirtti.

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Yeniden Refahın baraj problemi yok

DR. FATİH ERBAKAN’A BÜYÜK TEVECCÜH VAR

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a ülke insanının büyük teveccüh gösterdiğini ifade eden Gül, Türkiye’nin Yeniden Refah iktidarında ekonomi başta olmak üzere her konuda rahata kavuşacağını sözlerine ekledi. Gül, sözlerine şöyle devam etti:

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Yeniden Refahın baraj problemi yok

“Genel Merkezimizin takdirleriyle her hafta sonu farklı bir ilimizde teşkilat programlarına katılım sağlıyoruz. Son olarak Şanlıurfa ilimizde gerçekleşen 2. Olağan Kongremize Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile birlikte katılarak salondaki coşkuya ortak olduk. Şanlıurfa ilimizin en büyük salonu Mehmet Akif İnan Salonu’nda gerçekleşen kongremizde bizlere divan üyeliği tevdi edildi. İki bin araçlık konvoyla şehre giriş yapan Genel Başkanımızı Şanlıurfalılar adeta bağrına bastı. Her ilimizde olduğu gibi Şanlıurfa’da da Yeniden Refah Partimize olan ilgi karşısında büyük memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim.”

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Yeniden Refahın baraj problemi yok

VATANDAŞLAR EKONOMİDEN MUZDARİP

Ülke insanının ekonomik anlamda büyük sıkıntılar yaşadığını kaydeden YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül, mevcut iktidarın sorunlara çözüm üretemediğini ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı:

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Yeniden Refahın baraj problemi yok

“Gezdiğimiz illerimizde vatandaşların birinci gündem maddesi ekonomi. İnsanların alım gücünün iyiden iyiye azaldığı şu günlerde her geçen gün yapılan zamlarla vatandaş artık isyan noktasına gelmiş durumda. Asgari ücretle evini geçindiren bir vatandaşın mevcut ekonomik şartlarda ayakta kalması  mümkün değil. Başta ekonomik sıkıntılar olmak üzere birçok sıkıntının çözümü Yeniden Refah Partisi iktidarıyla hayat bulacaktır. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın dirayeti ve dik duruşuyla sorunlar rafa kalkacak ve milletimiz huzura kavuşacaktır.”

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN