YRP Elazığ teşkilatı deprem bölgesinde!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ile Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremin ardından kriz merkezi oluşturan Yeniden Refah Partisi Elazığ teşkilatı afetzedelere yardım eli uzatıyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül, İl Başkanı Ömer Ateş, Merkez İlçe Başkanı Sinan Boydak ile Kriz Merkezi sorumlusu Murat Türker ilk andan itibaren yardımların afetzedelere ulaşması adına canhıraş bir mücadele sergilediler.

YRP Elazığ teşkilatı deprem bölgesinde!

Kriz masası olarak bir depoda yardımları toplayan YRP Elazığ İl Teşkilatı Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş’a yardımları tez elden ulaştırarak depremzedelere nefes olmanın gayreti içinde oldular.

GÜL: BU ACININ TARİFİ YOK!

YRP MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremde 10 kentin büyük yara aldığını belirterek açıklamasında şunları söyledi:

YRP Elazığ teşkilatı deprem bölgesinde!

“Ülke olarak Cumhuriyet tarihimizin en büyük felaketlerinden birini yaşadık. Pazartesi sabahın erken saatlerinde meydana gelen 7,7 ve öğle saatlerindeki 7,6 şiddetindeki depremler 10 ilimizi derinden etkiledi. Doğu Anadolu Fay Hattında derin bir kırılmanın gerçekleştiği bu depremler ne yazık ki büyük bir yıkıma sebebiyet verdi. Elazığ’ın da yoğun bir şekilde hissettiği depremlerde can kaybının yüksek olması hepimizi derin bir hüzne boğdu.

YRP Elazığ teşkilatı deprem bölgesinde!

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, depremin olduğu ilk andan itibaren Genel Merkezde kriz masasının başında teşkilatlarımıza gerekli talimatları vermiş ve her bir teşkilat mensubunun deprem bölgelerine yardıma gitmelerini belirtmiştir. Bizler YRP Elazığ teşkilatı olarak ilk andan itibaren seferber olarak deprem bölgelerine yardım malzemelerini taşıdık. İl Başkanımız ve Merkez İlçe Başkanımız yönetim kurulu üyelerimizle birlikte depremzede kardeşlerimizin yaralarının sarılması adına büyük mücadele ettiler. 24 Ocak 2020 yılında yaşadığımız Elazığ depreminin ardından böylesi büyük bir felaket ülkemiz insanında derin yaralar açmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz.”

YRP Elazığ teşkilatı deprem bölgesinde!

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AŞILA ELAZIĞ’DA

YRP Elazığ teşkilatı deprem bölgesinde!

YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, Elazığ’da yürütülen yardım çalışmalarını yerinde inceleyerek MKYK Üyesi Mehmet Gül’den bilgiler aldı. Aynı zamanda Elazığ merkezde bulunan ağır hasarlı binaları inceleyen Aşıla, Elazığ’ın da Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilmesinin kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

YRP Elazığ teşkilatı deprem bölgesinde!

Aşıla, YRP Elazığ teşkilatının çalışmalarını takdir ettiğini belirterek MKYK Üyesi Mehmet Gül ile İl Başkanı Ömer Ateş’e teşekkürlerini iletti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN