YKS Elazığ birincilerine anlamlı ödül
Elâzığ'da faaliyet gösteren özel bir eğitim kurumu, YKS'de Elazığ birincisi olan Mehmet Buğra Taşdemir ve Berat Can Kaya ile Kickbox Türkiye Şampiyonu Bedirhan Kaya'yı düzenlediği törenle ödüllendirerek başarılarını plaketle taçlandırdı.
Haberin Özeti
- • Elazığ'da faaliyet gösteren özel bir eğitim kurumu, 2026 YKS birincileri Mehmet Buğra Taşdemir ve Berat Can Kaya'yı ödüllendirdi.
- • Kickbox Türkiye Şampiyonu Bedirhan Kaya da düzenlenen törende plaketle onurlandırılarak başarıları taçlandırıldı.
- • Genel Müdür Erol Ş
Elazığ’da faaliyet gösteren özel bir eğitim kurumu, 2026 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda Elazığ birincisi olan öğrenciler Mehmet Buğra Taşdemir ve Berat Cankara ile Kickbox Türkiye Şampiyonu Bedirhan Kaya’yı düzenlediği ödül programıyla onurlandırdı. Başarılı öğrencilere ve sporcuya plaket takdim edildi.
Düzenlenen programa öğrencilerin aileleri, okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Programda, akademik ve sportif başarılarıyla Elazığ’a gurur yaşatan isimler uzun süre alkışlandı.
Programda konuşan YÖNTEMİM Genel Müdürü Erol Şahin, eğitim kurumunun yalnızca akademik başarıya değil, sanatsal ve sportif gelişime de büyük önem verdiğini belirterek, "Akademik, sanatsal ve sportif alanlarda elde edilen başarılarla Elazığ’da çıtayı her geçen gün daha da yukarı taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.