Yazıkonak belde binası Babacan'ın katılımıyla açıldı 

Deva Partisi'nin Yazıkonak parti binasının açılışı Genel Başkan Ali Babacan'ın katılımı ile gerçekleştirildi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

DEVA Partisi Yazıkonak Belde Binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene Genel Başkan Ali Babacan, Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı, İl Başkanı Mehmet Kangal, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Belde Başkanı Faruk Mucan, kendilerini açılışta yalnız bırakmayanlara teşekkür ederek, “Beldemizde parti binamızın açılışında bizleri yalnız bırakmayan tüm Yazıkonaklı hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. 

KANGAL: HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM 

İl Başkanı Mehmet Kangal, il ve ilçe teşkilatları olarak çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyleyerek, “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın yoğun programından sonra Tunceli’ye uğurlamadan siz değerli Yazıkonaklı vatandaşlarımızla bir araya getirmeden götürmek istemedik. Sizlere sürpriz olarak Genel Başkanımızı misafir ettik. Bugün Belde binası açılışında inşallah kurdeleyi kesip burada Faruk Başkanımla, beldelilerimizde beraber başarılı çalışmalara imza atacağımıza eminim. Ben şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye kaydetti. 

BABACAN: TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA BÜYÜYORUZ 

Genel Başkan Ali Babacan, Partilerinin Türkiye’nin dört bir köşesinde şekillendiğini belirterek, teşkilatlarının vatandaşlarının hizmetinde olduğunu ifade ederek, “DEVA Partisi Türkiye’nin dört bir köşesinde hızlı bir şekilde örgütleniyor. Bugün 81 ilin 81’inde de il başkanlarımız görevleri başında. 720 ilçede de ilçe başkanlarımız görevleri başında. Damla damla büyüyoruz. Türkiye’nin dört bir yanında büyüyoruz. Türkiye’nin dört bir tarafında teşkilatlarımız vatandaşlarımızın hizmetinde. Güçlü bir teşkilatı kurmuş olmamız girdiğimiz seçim döneminde hem partimiz hem de Türkiye’miz için çok önemli.” açıklamalarında bulundu.  

BABACAN: ÜLKEMİZİN DEVA PARTİSİNDEN BAŞKA ÇIKIŞ YOLU YOK 

Babacan, ülkenin deva partisinden başka çıkış yolu olmadığını söyleyerek, “Ülkemizin DEVA partisinden başka çıkış yolu yok. Çok açık ve net. Bizden başka ülkedeki krizleri çözme tecrübesi olan başka ekip yok Türkiye’de. Siyaseten konuşmak kolay” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN