Yurtbaşı, ilçe olmayı hak ediyor! - Gülşah Altaş
SON DAKİKA

Yurtbaşı, ilçe olmayı hak ediyor!


Göreve geldiği günden itibaren Yurtbaşı Belde sakinlerinin mutluluğu için çalışmalarını sürdüren Başkan Yasin Yılmaz, bir büyük projeyi daha hayata geçiriyor. Yurtbaşı Belediyesi hizmet binasının resmi açılışı 25 Kasım Cuma günü saat 14’te düzenlenecek törenle açılacak.

Beldeyi ilçe konumuna getiren, hizmette tüm ayrıntıları düşünen Başkan Yasin Yılmaz, alt yapı başta olmak üzere birçok sorunu çözüme kavuşturdu.

Yıllardır asbest borularla kullanılan içme suyu alt yapısını değiştiren Başkan Yılmaz, PVC borularla beldenin tüm alt yapı sorununa neşter vurdu. Bugün belde sakinleri temiz ve sağlıklı bir su imkanına kavuşurken, Yurtbaşı Beldesi’nde alt yapı sorunu tarihe karıştı.

Beldenin genelinde belediye hizmetleri göz doldururken, gençlerde unutulmadı ve spor kompleksleri inşa edilerek çocuklara spor yapma imkanı sağlandı. Oldukça modern bir şekilde inşa edilen semt sahaları ise beldeye ayrı bir güzellik kattı.

Deprem ve pandemi sürecinde etkilenen esnafa da katkı sunan Yurtbaşı Belediyesi bu kapsamda esnafa nakdi yardımda bulundu.

Beldenin çehresini yeni bir görünüme kavuşturan Yasin Yılmaz idaresindeki Yurtbaşı Belediyesi, yeni parklar inşa ederek çocukların istifadesine sundu. Belde merkezinde inşa edilen iki parkta çocuklar gönüllerince eğleniyor.

Yol Medeniyettir düsturundan hareketle beldenin girişinden çıkışına kadar tüm cadde ve sokaklarda asfalt, kaldırım – tretuar ve parke çalışmalarını tamamlayan Yurtbaşı Belediyesi, belde sakinlerinin estetik yollarda seyretmelerine olanak sağlıyor.

Beldede hizmetlerin süratli bir şekilde seyretmeleri adına araç makine parkını genişleten Yurtbaşı Belediyesi filosuna yeni iş makineleri ve araçlar kattı. Bu kapsamda itfaiye, çöp kamyonları, otobüsler, traktörlerle hizmetler etkin şekilde yürütülüyor.

Bütün bu hizmetlerin yanı sıra Belde Giriş kapısı ile Saat Kulesi’ni de inşa eden Yurtbaşı Belediyesi estetik görünümle de adından söz ettiren bir belde konumuna geldi.

Belediye hizmetlerinin etkin bir şekilde sürdürülmesi adına modern bir şekilde inşa edilen yeni hizmet binasında tüm ayrıntılar düşünüldü. Tüm birimlerin bir arada bulunduğu hizmet binasının 25 Kasım Cuma günü resmi açılışı il protokolünün katılımıyla gerçekleşecek.

Göreve geldiği günden bugüne Yurtbaşı Belde sakinlerine kattığı güzellikler için Yasin Başkan’a teşekkür ediyor, bundan sonra da aynı azim ve heyecanla çalışacağına olan inancımızla, başarılarının devamını diliyoruz.

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
05Şub
11Ara

Suçumuz kadın olmak mı?

10Ekm

BELEDİYE BAŞKANI KİM OLUR?

25May

YASEMİN HOCA ZORU BAŞARDI 

20Şub

Bu fotoğraf karesini unutmayın!