Uluslararası Sıfır Atık Günü'ne dikkat çekildi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü'nde üniversite öğrencilerine yönelik sıfır atık bilincinin kazandırılması için etkinlik düzenlendi.

Haberin Özeti

  • Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü'nde etkinlikler düzenledi.
  • Bu etkinlikler, üniversite öğrencilerine sıfır atık bilinci kazandırmak ve gıda israfını önlemek amacını taşıdı.
  • Öğrencilere yönelik olarak, gıda israfının önlenmesi ve sıfır atık konularında bilgilendirici sunumlar yapıldı.
  • Konferanslar, Fethi Sekin Kız ve Ömer Bilginoğlu Erkek Öğrenci yurtlarında gerçekleştirilerek devam etti.
  • Etkinliklerle, sıfır atık yaklaşımının yaygınlaştırılması ve gençlerin çevre bilincinin artırılması hedeflendi.

Uluslararası Sıfır Atık Günü dolayısı ile Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü çeşitli etkinlikler düzenledi. Üniversite öğrencilerine gıda israfının önlenmesi ve sıfır atık bilincinin kazandırılmasına yönelik bir sunum yapıldı.

Elazığ Valiliği Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, Fethi Sekin Kız Öğrenci Yurdunda ve Ömer Bilginoğlu Erkek Öğrenci Yurdunda düzenlenen konferanslarla devam etti.