Taner Er, AK Parti'den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

Elazığ Merkez Aşağı Demirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er, 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerde AK Parti'den Elazığ Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Kurulduğu günden bugüne AK Parti çatısı altında siyasi çalışmalara katıldığını ifade eden Milletvekili Aday Adayı Taner Er açıklamasında şunları söyledi:

“2002 yılından beri Elazığ’ın genelinde yürütülen seçim çalışmalarına katılarak partimizin daha çok oy alması adına seçim çalışmalarında aktif rol oynadım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz 20 yılda sayısız hizmetler gördü. İnşallah 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Türkiye Yüzyılı vizyonumuz devam edecek. Hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekilliğinde AK kadrolar üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın en yüksek oyu alması adına çalışacağız. Elbette ki 20 yılda hem ülkemiz hem de ilimiz büyük projelerle tanıştı. Elazığ’a yapılan büyük yatırımların bundan sonraki süreçte de devam edeceğine olan inancımız tamdır. Bizler de 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili Aday Adaylığımızın müracaatını gerçekleştirdik. İlimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyor, çıktığımız bu kutlu yolculukta bizlere destek sunan tüm hemşehrilerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum”.
 Taner Er, AK Parti'den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

TANER ER KİMDİR?

10.05.1963 tarihinde Elazığ’da dünyaya geldim. İlköğrenimimi Atatürk İlkokulu’nda, Ortaokulu İmam Hatip Lisesi’nde, Lise eğitimimi ise Elazığ Lisesi ve Karşıyaka Lisesi’nde tamamladım.

1986 yılında Köy Hİzmetleri’nde iş hayatına başladım. Yol İş Sendikası Tüketim Kooperatifi Başkanlığı yaptım. Daha sonra İl Özel İdaresi’nde görevime devam ettim. 2010 yılında emekliye ayrıldım.

2008- 2010 yılları arasında ERBEY OTOMOTİV firmasını kurarak, otomotiv sektöründe hizmet verdim. 
Yönetim ve organizasyon becerimin olması nedeniyle Elazığ merkeze bağlı Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarlığına 2016 yılında seçildim. Mahallenin sorunlarına duyarsız kalmayarak kamu kurum ve kuruluşlarla ortak istişarelerde bulunarak sayısız hizmetlere imza attık. Mahallenin yolları, parkları ve de sosyal yaşam alanları konusunda gayretle çalıştık. Mahalle sakinlerinin teveccühüne mazhar olarak ikinci dönemde de muhtarlığa seçilere 7 yıldır görevimi sürdürmekteyim.

Milli Türk Talebe Birliği’nde 1977 - 1979 yılları arasında gençlik yapılanmasında görev aldım. MTTB gençliği faaliyetlerinde bulunarak teşkilat çalışmalarında hazır bulundum. Kurulduğu günden bugüne AK Parti çatısı altında siyasi çalışmalara katıldım. Elazığ’ın genelinde yürütülen seçim çalışmalarına katılarak partimizin daha çok oy almasına adına seçim çalışmalarında aktif rol oynadım. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN