Milletvekilleri Açıkkapı ve Nazırlı'dan Bakan Memişoğlu'na ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nu ziyaret ederek Elazığ gündemine dair istişarelerde bulundu.

Haberin Özeti

  • AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ gündemini görüşmek üzere Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nu ziyaret etti.
  • Bakan Memişoğlu, aktif olarak hizmet veren hiçbir hastane veya sağlık tesisinin satışa konu edilmeyeceğini net bir şekilde ifade etti.
  • Milletvekilleri, hemşehrilerine şehirdeki sağlık tesislerinin satışı konusunda müsterih olmaları çağrısı yaparak takipte kalacaklarını vurguladı.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu Ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Elazığ gündeminde yer alan başlıklar üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.

Gerçekleştirdikleri ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaşan Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı: “İlimizin gündeminde yer alan konuları değerlendirmek üzere, ilimiz milletvekili Sayın Ejder Açıkkapı ile birlikte Sağlık Bakanımız Sayın Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek kapsamlı bir istişare gerçekleştirdik. Görüşmemizde, şehrimizin öncelikli beklentilerini ve sahadan gelen talepleri doğrudan kendilerine iletme imkânı bulduk. Sayın Bakanımız da bu süreçte son derece net bir irade ortaya koyarak; aktif olarak hizmet veren hiçbir hastanenin ve sağlık tesisinin ve aktif birimlerin satışa konu edilmeyeceğini açık bir şekilde ifade etti. Bu vesileyle bir kez daha vurgulamak isteriz ki; hemşehrilerimiz bu konuda müsterih olsun. Şehrimizin menfaatlerini yakından, her platformda güçlü şekilde takip etmeye devam ediyoruz.” İfadelerine yer verdiler