Milletvekili Demirbağ ziyaretlerini sürdürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Arıcak İlçesi ve Erimli Beldesi esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, hafta sonu ziyaretleri kapsamında Arıcak İlçesi, Erimli Beldesi ve Arıcak’a bağlı Kambertepe Köyünde temaslarda bulundu. 

Milletvekili Demirbağ ilk olarak Erimli Beldesinde ziyaretler gerçekleştirirken, Erimli Belediye Başkanı Cihan Yılmaz ile bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ, Erimli Belediyesi’nin çalışmalar hakkında bilgiler aldıklarını ifade ederken Başkan Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Zülfü Demirbağ’a teşekkür etti. AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ ardından, Erimli Beldesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Milletvekili Zülfü Demirbağ daha sonra, Arıcak İlçesine bağlı Kambertepe Köyünde, köy sakinleri ile bir araya geldi.

Milletvekili Demirbağ ziyaretlerini sürdürüyor 

ARICAK İLÇESİ ZİYARETİ 

Milletvekili Demirbağ daha sonra Arıcak ilçesine geçti. Burada da esnaf ve vatandaşlarla buluşan Demirbağ; “İlçe, belde ve köy ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak Erimli beldemizde, daha sonra Arıcak ilçemizde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Burada her zaman bizleri sıcak karşılayan hemşehrilerimizin sorun ve taleplerini dinledik. Kendilerine teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu. Erimli Beldesi ve Arıcak’taki esnaf ve vatandaşlar, Milletvekili Demirbağ’a ziyareti için teşekkür etti.

Milletvekili Demirbağ ziyaretlerini sürdürüyor 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN