Milletvekili Bulut, gençlerle buluştu

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, gençlik kollarının düzenlediği çay bizden sohbet sizden programında gençlerle halay çekti, memleket meselelerini konuştu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, İl Gençlik Kolları başkanlığının düzenlemiş olduğu “Çay bizden sohbet sizden” programı kapsamında Keban’da gençlerle buluştu. Sohbet öncesi çalan müziklere ayak uyduran AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, gençlerle halay çekti. Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Burak Kürüm, Milletvekili Bulut’un gençlerle hep beraber olduğunu ifade etti. AK Parti Milletvekili Bulut, birlikte oturup gençleri dinleyeceklerini belirtti. Açılış konuşmalarının ardından ülke ve dünya gündemi çay sohbetinin konusu oldu. 

BULUT: BULUŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK 

Milletvekili Bulut, “Bizler ilk gençlik yıllarımızdan itibaren sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarında yerimizi almış kişileriz. İnsanın gençlik döneminde sivil toplum faaliyetleri içerisinde olması onu kendi kuşağı içerisinde avantajı bir noktaya taşıyor. Bu çalışmalarda sadece tecrübe değil yetenekler de gelişiyor. Yıllardır gençlerimizle birlikte onların düzenlemiş oldukları etkinliklere katılıyoruz. Gençlerle yola çıktık ve gençlerle yola devam ediyoruz. Gençlerle iletişim halinde olmak aslında insanın kendi geleceğine dokunması anlamına geliyor. AK Parti teşkilatları ve özellikle gençlik teşkilatları sahasında dünyaya örnek çalışmalar ortaya koymuş tecrübeli ve çalışkan teşkilatlardır. Şüphesiz bu gerçeğin en güzel örneklerinden birisi Elazığ Gençlik Teşkilatımızdır. Teşkilatımızın çalışmalarında ter döken, emek veren tüm gençlerimizi tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum. Bundan sonra da bundan önce olduğu gibi gençlerimizle muhtelif yer ve zamanlarda bir araya geleceğiz. Hasbihal edeceğiz, tecrübe aktarımlarında bulunacağız, onları anlayıp dinlemeye çalışacağız. Şehrimizin her tarafında farklı vesilelerle gençlerimizle buluşuyoruz ve buluşmalarımız devam edecek. Bugün programımıza katılan Keban, Baskil ve Ağınlı gençlerimizi muhabbetle kucaklıyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Gençlerle başladık, gençlerle yola çıktık, gençlerle yola devam edeceğiz. Yakın zamanda şehrimizin başka bir noktasında yine gençlerle buluşacağız. Hayır ve bereket dolsun” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN