Memur Sen Üyeleri bayramlaşma programında bir araya geldi 

Memur Sen Elazığ Temsilciliği üyeleri bayramlaşma programında bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Memur Sen Elazığ il Temsilcisi İbrahim Bahşi ve üyeleri bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşma programına AK Parti MKYK üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş de katılım sağladı. 

Memur Sen Üyeleri bayramlaşma programında bir araya geldi 

BAHŞİ: HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM 

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, her daim destekçileri olan AK Parti MKYK üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut’a teşekkür ederek, “Cenab-ı Allah hepinize nice bayramlar yaşatsın. Yüce Allah’tan tekrarını diliyoruz. Her bayram bizi yalnız bırakmayan, aramızda olan, Memur Sen’e çok emeği olan, Sivil Toplum Kuruluşları Platformu döneminden beri kendisi STK içerisinde olduğu süreçten bu yana ve milletvekili olduğundan bu yana dertlerimize kulak veren, bizimle birlikte olan milletvekilime teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Kendisine nice bayramlar diliyoruz. Bizim kamu çalışanlarımızın talebi olduğu her zaman yanına gittiğimizde Elazığ’ın Erol hocası olarak sevilen AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş hocamıza teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepinize iyi bayramlar diliyorum.” dedi. 

Memur Sen Üyeleri bayramlaşma programında bir araya geldi 

KELEŞ: ELAZIĞ OLARAK CİDDİ BİR HİZMET VERDİK 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, buruk bir bayramın geçtiğini belirterek, “Buruk bir bayram yaşıyoruz. 6 Şubat tarihi itibariyle ülkemizde büyük bir deprem yaşandı. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Dün hastane ziyareti yaptım. Hastane ziyareti içerisinde halen daha komşu illerden gelen hastaların depremzedelerin yattığını gördüm. Elazığ olarak ciddi bir hizmet verdik. Deprem bölgesinde yaraları sarmak açısından çalıştık. Böyle bir ortamda ramazan ayına girdik ve ramazan ayını tamamladık. Allah tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Ramazan bayramınız mübarek olsun.” diye kaydetti. 

Memur Sen Üyeleri bayramlaşma programında bir araya geldi 

BULUT: BU BİR YOL AYRIMI OLACAK 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Memur Sen üyeleriyle hem bayramlaşma hem de vedalaşmak amacıyla bir araya geldiğini söyleyerek, “ben sizinle çalıştığım süre içerisinde hepinizi mesai arkadaşım olarak kabul ettim. Gerçekten de sizinle çalışmaktan çok büyük keyif aldım. Hep birlikte çok güzel işler yaptık. Allah hepinizden razı olsun. Biz Memur Sen’in her dem desteğini yakınımızda hissettik. Onlardan, sizden güç aldık. İnşallah bu güçle birlikte de 14 Mayıs’ı da tamamlayacağız. 14 Mayıs bu ülkede seçim tarihi değil. Sadece Türkiye’nin yakından takip ettiği bir tarih değil, dünyanın yakından takip ettiği bir tarih. Bir yol ayrımı olacak. Bugüne kadar bu millet ülkenin yoldan sapmasına müsaade etmedi. Yoldan saptırmak isteyenlere de müsaade etmedi” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN