Mehmet Mihri Akıncı Ortaokulu'nda Bilim Fuarı açıldı

Mehmet Mihri Akıncı Ortaokulu'nda 4006-TÜBİTAK bilim fuarları destekleme programı kapsamında bilim fuarı açıldı

Haberin Özeti

  • Mehmet Mihri Akıncı Ortaokulu’nda, 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında bir bilim fuarı açıldı.
  • 11-12 Mayıs tarihlerinde düzenlenen fuarda öğrencilerin hazırladığı tasarım, araştırma ve inceleme projeleri sergilendi.
  • Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Beraat Şahin ve Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu gibi önemli isimler katıldı.

4006 -TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında düzenlenen bilim fuarı, Mehmet Mihri Akıncı Ortaokulu’nun ev sahipliğinde kapılarını açtı. 11-12 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen fuar kapsamında öğrencilerin hazırladığı tasarım, araştırma ve inceleme projeleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Bilim Fuarının açılışı, İl Milli Eğitim Müdürü Beraat Şahin, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, STK başkanları, kurum müdürleri, okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Beraat Şahin, bilim ve sanatın öğrencilerin gelişimindeki önemine vurgu yaparak, fuarın hayırlı olması temennisinde bulundu. Mehmet Mihri Akıncı Ortaokulu Müdürü Zülfü Yıldırım, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra kişisel gelişimlerini ve iş birlikli öğrenmeyi geliştiren projelere önem verdiklerini kaydetti.

Katılımcılar, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından projelerin yer aldığı stantları teker teker ziyaret ederek öğrencilerden bilgiler aldılar.