Küçük Ecrin ve Babası Adana'da son yolculuğuna uğurlanacak

İstanbul İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada Hayatını kaybedenlerden Elazığlı Yusuf Meydan ve kızı Ecrin Meydan Adana'da düzenlenecek olan cenaze töreninde son yolculuklarına uğurlanacaklar. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Hain terör örgütleri tarafından geçtiğimiz gün İstanbul İstiklal Caddesi’nde bombalı saldırı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybeden vatandaşlardan ikisi minik Ecrin Meydan ve babası Elazığ Palu nüfusuna kayıtlı Yusuf Meydan oldu… 

TÜRKİYE YASA BOĞULDU 

Elazığlı Yusuf Meydan ve kızı minik Ecrin Meydan’ın vefatı başta Elazığlılar olmak üzere tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Türkiye’de çok sayıda vatandaş hemşehrimiz Yusuf ve minik kızı Ecrin Meydan’ın fotoğraflarını paylaştı. Hayatını kaybeden baba Yusuf Meydan ve kızı minik Ecrin Meydan bugün Adana’da düzenlenecek olan cenaze töreninin ardından son yolculuklarına uğurlanacaklar.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ CENAZEYE KATILMAK ÜZERE YOLA ÇIKTI 

Öte yandan gerçekleştirilecek olan cenaze törenine katılmak üzere AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da yola çıktı. İstanbul’da gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara, Elazığlı Meydan ailesine Allah’tan rahmet, Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN