Karayolları ve Özel İdare sahaları yenileniyor 

Şehrimizde bulunan ve geçmiş zamanda gerek antrenman gerekse maçlara ev sahipliği yapmış Karayolları ve İl Özel İdare Sentetik Sahaları yenileniyor. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen Yatırım Programı kapsamında İl Özel İdaresince ihalesi gerçekleştirilen sahalar da zemin söküm işlemlerine başlandı. Şehrimizin spor dinamizmi göz önünde alındığında yenileme çalışmaları yapılan sahalar önem teşkil ediyor, Amatör Futbol liginin de başlayacak olması ile birlikte yeni sezon da yenilenen sahalar da düdük sesi duyulacak. 

İl Müdürü Abdulsamet Eren, "Bakanlığımızın katkılarıyla yenileme çalışmalarını başlattığımız sahalar da zemin söküm işlemlerine başladık. Yıllardır kullanılan ve yıpranan zeminin sporcularımız için oynamaya müsait hale getirmek için zemin yenileme işlemi yapıyoruz. Karayolları ve Özel İdare Sahalarımız birçok müsabaka için alt yapıya ve ilimizde faaliyet gösteren gerekse dışarıdan gelen takımlar için kullanılan sahalarımız. Yeni sezonda Amatör Liginde başlayacak olması sebebiyle dolayısıyla zemin yenileme işlemi yapıyoruz. Yenilenecek olan sahalar da da sezon da düdük sesi duyacağız inşallah, çalışmaların ilimiz sporuna hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN