Kadınlardan kadınlara dayanışma vakti

Memur Sen ve İHH'nın kadın komisyonları bir araya gelerek, 8 Mart Kadınlar Gününe özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında hazırlanan kolilerde bir kadının iğneden ipliğe tüm ihtiyaçları yer aldı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Memur Sen ve İHH’nın kadın komisyonları, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde dağıtılmak üzere depremzedeler için özel koli hazırlıyor.

“Kadınlardan Kadınlara Dayanışma Vakti” adıyla başlatılan kampanya kapsamında kadınların iğneden ipliğe tüm ihtiyaçları paketleniyor. Hayırseverlerin destekleri ile hazırlanan koliler, hem Elazığ’da hem de diğer deprem bölgelerinde dağıtılacak

Kadınlardan kadınlara dayanışma vakti

ÖZDEMİR: BİR KADININ İĞNEDEN İPLİĞE BÜTÜN İHTİYAÇLARINI PAKETLEDİK

Memur Sen Kadın Komisyonu Başkanı Semra Özdemir, kadınların ihtiyaç duyacağı tüm ürünlerin bir araya getirildiğini söyleyerek, “Depremin ilk gününden beri Memur Sen olarak sahadaydık ve depremzede kardeşlerimize yardım ve desteklerimizi yapıyorduk. Genel merkez teşkilatı olarak kadınlar komisyonumuz ve İHH ile ortaklaşa Kadından Kadına Dayanışma bir kadının halinden ancak bir kadın anlar diyerek 8 Mart Dünya kadınlar günü münasebetiyle böyle bir kampanya başlattık. Bir kadının iğneden ipliğe bütün ihtiyaçlarını paketledik. 8 Mart’ta hem buradaki depremzedelere hem de diğer bölgelere ulaşmak üzere kolilerimizi hazırlıyoruz. Destek olan herkese teşekkür ederiz. Diğer illerden katılan kardeşlerimize de teşekkür ederiz aynı zamanda İş Kadını Yasemin Açık’ta katkıda bulundu ona da teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

İHH Kadın Kolları Gönüllüsü Seda Yeşilgül de, kendilerine destek verenlere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN