'İpek Yoluna Bir Yolculuk Bin Keşif' programı

Elazığ'da gençlerin milli ve manevi değerlerle yetişmesine katkı sunmayı amaçlayan 'ipek yoluna bir yolculuk bin keşif' programı kapsamında kahvaltı programı düzenlendi.

Haberin Özeti

  • Elazığ Valiliği koordinasyonundaki "İpek Yoluna Bir Yolculuk Bin Keşif" projesi gençleri milli ve manevi değerlerle buluşturmayı amaçlıyor.
  • Proje kapsamında İpek Yolu Gençlik Eğitim Merkezi'nde Vali Numan Hatipoğlu ve öğrencilerin katılımıyla kahvaltı düzenlendi.
  • Kahvaltıda Vali Hatipoğlu öğrencilerin eğitim hedeflerini dinlerken, proje kültürel, sanatsal ve bilimsel gelişimlerini hedefliyor.

Elazığ Valiliği koordinasyonunda yürütülen ve birçok kurumun paydaş olarak destek verdiği "İpek Yoluna Bir Yolculuk Bin Keşif" projesi kapsamında, İpek Yolu Gençlik Eğitim Merkezi'nde kahvaltı programı düzenlendi.

Programa Elazığ Valisi Sayın Numan Hatipoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, eğitim yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

"Köklerden Geleceğe Erdemli ve Bilge Nesiller" anlayışıyla hayata geçirilen proje kapsamında öğrencilerin kültürel, sanatsal, sportif ve bilimsel alanlarda gelişimlerine katkı sunulması hedefleniyor.

Kahvaltı programında gençlerle bir araya gelen Vali Hatipoğlu, öğrencilerle sohbet ederek onların eğitim hayatları, hedefleri ve projeye ilişkin düşüncelerini dinledi. Proje Koordinatörü, Çubukbey Anadolu Lisesi Müdürü Bekir Erol, projeyi hayata geçirmekteki amaçlarını katılımcılarla paylaştı.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, öğrencilerin düzenlenen programlar Elazığ Kültürünü öğreneceklerini söylerken öğrencilere tavsiyelerde bulundu.