SON DAKİKA

Spor

Spor Haberleri

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Takımı Süper Lig’de

Batman’da oynanan İşitme Engelliler Birinci Lig grup maçlarında ilk iki maçını farklı kazanan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı bir maçı eksik olmasına rağmen Süper Lig’e yükselmeyi başardı.

Ücretsiz Yaz Kursu Kayıtları Başladı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenen yaz kursu kayıtları başladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir hizmet verilemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaz kurslarının kayıtları başladı.

Elazığ Belediyespor Yüzme Kulübü, 9 Sporcusuyla Grup Müsabakalarına Katılmaya Hak Kazandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin sporla tanıştırılması ve spora kazandırılması adına Türkiye Yüzme Federasyonu ile iş birliği içerisinde yapılan 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 2. vize yüzme müsabakaları sona erdi.

Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş!

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0 yenen Beşiktaş kupayı müzesine götürdü.

Sergen Yalçın ‘Vazgeçmediğimizi gösterdik’

Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, maç sonrasında şampiyonluk hakkında konuştu.

Şampiyon Beşiktaş

Çaykur Rizespor'a mağlup olan Denizlispor küme düştü

Süper Lig'in 39. haftasında Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olan Denizlispor'un ligin bitimine 3 hafta kala ligden düşmesi kesinleşti.

Elazığspor, 26 Yıl Sonra 3. Lige Düştü

Elazığspor, 26 yıl sonra 2. lige veda etti. Deplasmanda Pendikspor’la 2.-2 berabere kalan 54 yıllık bordo beyazlı kulübümüz, ligin bitimine bir hafta kala matematiksel olarak 3. Lig’e düştü.

Elazığ Belediyespor Kulübü Boks Takımı Aktif Hale Getirildi

Spora ve sporcuya destek olmaya devam eden Elazığ Belediyesi, aktif olduğu spor branşlarının sayısını artırarak sporcu kimliğini genişletiyor.

Başkan Şerifoğulları’ndan Elazığspor’a Moral Yemeği

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Misli.com 2. ligde yarın Sakaryaspor ile karşılaşacak Tetiş Yapı Elazığspor teknik heyeti ve futbolcularını moral yemeğinde ağırladı.

Elazığ Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Yardım Desteği

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan ve sağlıklı nesillerin sporla yetişmesine katkı sunan Elazığ Belediyesi, amatör spor kulüplerini desteklemeyi sürdürüyor.

Elazığ Belediyespor Voleybol Takımı Grubunu Namağlup Şampiyon Olarak Tamamladı

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 8. grupta sezonun son maçında Hakkari Mehmet Akif Ersoy MTAL takımı ile karşılaşan Elazığ Belediyespor Voleybol takımı, rakibini 3-0 mağlup etti.

Kritik Toplantıda Elazığspor İçin Hangi Kararlar Alındı?

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Ankara’da vali, milletvekilleri, belediye başkanı ve AK Parti il başkanı ile gerçekleştirilen toplantıda Elazığspor ile ilgili çıkan önemli kararlar hakkında Kanal Fırat Televizyonu’na özel açıklamalarda bulundu.

Milli Sporcumuz Aliye Demirbağ, Elazığ Belediye Spor’da

Badmintonda Türkiye Şampiyonluğu, Avrupa Şampiyonluğu ve Balkan Şampiyonluğu derecesi olan Elazığlı Milli Sporcumuz Aliye Demirbağ Elazığ Belediye Spor’da.

Teknik Direktör Tekoğlu İstifa Etti

Elazığspor’da 4-1’lik Etimesgut Belediyespor mağlubiyetinin ardından Teknik Sorumlu Ümit Tekoğlu ile yollar ayrıldı.

Tetiş Yapı Elazığspor – Etimesgut Karşılaşması

2. lig Kırmızı Grup karşılaşmalarında Tetiş Yapı Elazığspor, Etimesgut ile Elazığ Doğukent Stadı’nda karşılaşıyor. Tetiş Yapı Elazığspor – Etimesgut karşılaşması saat 13.00’da başladı.

Köy Okulu Öğrencileri, Milli Sporcu Eşliğinde Badminton İle Tanıştı

Orda bir köy var uzakta projesi ile Elazığ’n Kovancılar ilçesine bağlı Okçular Köyü’ndeki öğrenciler, milli sporcu Aliye Demirbağ’ın katılımıyla Badminton ile tanıştı

Serik Belediyespor - Tetiş Yapı Elazığspor Karşılaşması

2. lig Kırmızı Grup son hafta karşılaşmalarında Tetiş Yapı Elazığspor, Serik Belediyespor ile Serik İsmail Oğan Stadı’nda karşılaşıyor. Tetiş Yapı Elazığspor – Serik Belediyespor karşılaşması saat 13.00’da başladı.

Toplam 161 haber.