SON DAKİKA

Siyaset

Siyaset Haberleri

Akşener, Altılı Masaya dönüyor! 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yeni teklifte bulundu. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meral Akşener'in her iki belediye başkanına cumhurbaşkanı yardımcısı olmaları için önerilerde bulunduklarını aktardı.

Destici'den, Meral Akşener yorumu

Seçime sadece aylar kalan 6'lı masadan kalkan İyi Parti Lideri Meral Akşener siyaset gündemini de fena karıştırdı. Akşener'e bir yorum da BBP lideri Mustafa Destici'den geldi.

Partililer Genel Merkez önüne çağrıldı!

Meral Akşener'in ayrıldığı Millet İttifakı bugün CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ortak cumhurbaşkanı adayı olarak açıklamaya hazırlanıyor. Saadet Partisi'ndeki toplantının ardından kapıda adaylığının açıklanması beklenen Kılıçdaroğlu için CHP Genel Merkezi'nde de hummalı bir çalışma başladı. Partililer kısa mesajla Genel Merkez önüne çağrıldı.

Akşener'den Altılı Masa toplantısına gidecek misiniz? sorusuna yanıt

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, hakarete varan suçlamalar yönelttiği altılı masayla ilgili 'Pazartesi günkü Altılı Masa toplantısına katılacak mısınız?' sorusuna "Genel İdare Kurulu üyeleri gitmem yönünde karar verirse toplantıya katılırım" yanıtını verdiği öğrenildi.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Gülaç, ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. Cengiz Gülaç, ziyaretlerine devam ediyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Partimiz kıskaca alınmıştır!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor.

Altılı masadan hangi isim çıkacak? 

Seçim tarihinin ilan edilmesinin ardından gözler altılı masaya çevrildi. Merakla beklenen adayın bugün belli olacağı konuşuluyor. Peki aday kim olacak? Hürriyet yazarı Selvi'nin yazısı dikkat çekiyor.

Bahçeli'den İstanbul depremi uyarısı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, olası İstanbul depremine değinerek, "İstanbul için dillendirilen felaket senaryolarının bütün ihtimallerini değerlendirip hazırlıklı olmalıyız. Kaybedecek zamanımız yoktur" dedi.

AK Partili Özhaseki: Milletvekili listelerinde yüzde 60 yenilenme olabilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, milletvekili listelerinde en az yüzde 60 yenilenme bekliyor. "AK Parti’de yenilenme arzusu her zaman en üst seviyededir. Genelde yüzde 60 oranında bir yenilenme olur" diyen Özhaseki, "3 dönem kuralı işletilmeli. Ben de üç dönemliklerden biriyim. Benim şahsi hedefim bir kere daha aday olmamak” dedi.

Kılıçdaroğlu: Elazığ, Kars, Iğdır, Erzurum ve Tunceli özel ekonomi bölgesi ilan edilecek

Fox TV’de yayınlanan Çalar saat programına konuk olan Kemal Kılıçdaroğlu, Erzurum, Kars, Iğdır, Elazığ ve Tunceli’nin özel ekonomi bölgesi ilan edileceğini ifade etti. 

Milletvekili Erol’dan atama eleştirisi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne atanan Aydın Polat’ın, yeniden Bingöl’e görevlendirmesine tepki gösterdi.

YRP İl Divan Toplantısı gerçekleşti

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığının Ocak ayı il divan toplantısı gerçekleştirildi. Gündemde 14 Mayıs seçimlerinin yer aldığı toplantıda partiye katılım sağlayan yeni üyelere rozetleri takıldı. 

Milletvekili Erol, Konyada'da Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun Arkasında

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Konya'ya giderek birçok ziyaret ve temaslarda bulundu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da eşlik etti.

Milletvekili Demirbağ, muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, Elazığ Merkez Köy Muhtarlar Derneği Mahmut Ergün, yönetimi ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Milletvekili Erol, Adana’da temaslarda bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bir dizi ziyarete katılmak üzere Adana’ya gitti.

Başkan Çelik, Seçimlerde hangi kanunun uygulanacağını YSK kararıyla açıkladı 

AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, seçimlerde hangi kanunun uygulanacağına YSK kararıyla açıkladı. Av. Ömer Faruk Çelik yaptığı açıklamada, "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması durumunda yeni seçim kanunu hükümleri geçerli olacaktır" dedi. 

İyi Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Yüksel Ercan: Karakoçan, Hak Ettiği Konumda Değil

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı iş insanı Yüksel Ercan ve teşkilat mensupları Karakoçan ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Karakoçan esnafının içler acısı bir halde olduğunu ifade eden Ercan, sorunların çözüm kaynağının İYİ Parti iktidarında olduğunu kaydetti. 

SP İl Teşkilatı Merkez Köyleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret etti 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve beraberindeki heyet Merkez Köyler Muhtarları Derneği ve muhtarlarıyla bir araya geldiler. 

Erdoğan Meclis'i fesih kararını 10 Mart'ta imzalayacak! 

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin 14 Mayıs'a alınması artık neredeyse kesinleşti. Peki bu durumda seçim takvimi nasıl işleyecek? AK Parti kulisinde, muhalefet erkene alınmış seçime destek vermediği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meclis'i yenileme kararnamesini 10 Mart Cuma günü imzalayacağı, seçimin de 14 Mayıs'ta yapılacağı konuşuluyor.

Toplam 320 haber.