SON DAKİKA

Siyaset

Siyaset Haberleri

Başkan Adayı Septioğlu, Seçim Öncesi Temaslarını Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Yurtbaşı’nda binlerce kişi iftar sofrasında buluştu

AK Parti Yurtbaşı Belediye Başkan Adayı Nihat Doğan, belde sakinleriyle iftar sofrasında buluştu.

Septioğlu: İnsanımızın Yanında ve Hizmetinde Olacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve Yeniden Refah Partisi Palu Belediye Başkan Adayı Muhammet Septioğlu ile birlikte miting alanında vatandaşlara seslendi.

Başkan Adayı Septioğlu: Elazığ’da depremin izlerini sileceğiz 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “31 Mart seçimleriyle hemeşehrilerimizden alacağımız destekle göreve başlayarak şehrimizi kısa sürede yeniden ayağa kaldıracak adımları atacağız. Elazığ’da depremin izlerini sileceğiz. Hemşehrilerimizi huzur ve güven içerisinde yaşayacakları konutlara kavuşturacağız.” Dedi. 

AK Parti Kurucularından Vahap Erdem’den, Murat Aygen’e Destek

AK Parti Kurucularından Vahap Erdem, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen için iftar yemeği vererek 31 Mart yerel seçimlerinde Aygen’i destekleme kararı aldığını açıkladı.

Septioğlu: Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Şehir iyi yönetilemiyor, ciddi bir yönetim zafiyeti var. Şehrin altyapı yenileme çalışması için kredi alınmış. Türkiye’de belediyeler hibe alarak bu işleri yaparken Elazığ Belediyesi borçlanarak yapıyor. Türkiye’de bu çalışmalar hibeyle yapılıyor.” Dedi.

Ebubekir Irmak: Biz, Bize Yeteriz Sivrice

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak, ilçemizin tüm güzellikleri ve eşsiz tabiatının Sivrice’nin gelişmesi ve kalkınması açısından çok büyük bir katma değere sahip olduğunu belirterek, başkalarının geçici vaatleriyle değil, Sivrice halkı olarak ‘’Biz Bize Yeteriz’’ dedi.

Başkan Yavaş: Elazığ’a çok hizmet kazandıracağız 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran ve Milletvekili Erol'a destek açıklamasında bulundu. 

Gürsel Erol’a, bölgede yoğun ilgi

41 Yıl aradan sonra CHP’nin çıkardığı ilk vekil olma özelliğiyle Elazığ siyasi tarihine adını yazdıran Gürsel Erol, Milletvekilliği sürecinde yaptığı çalışmalarla Türkiye’de adından söz ettiren bir siyasetçi olmayı başardı.

Başkan adayı Duran’dan Galericiler Sitesi ziyareti

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim gezi, ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Adayı Septioğlu’ndan Yoğun Seçim Ziyaretleri

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Septioğlu: 31 Mart bu şehri ayağa kaldırma vaktidir 

2024 Mahalli idareler seçimlerine doğru düzenlediği proje tanıtım toplantısıyla projelerini açıklayarak şehirde heyecan uyandıran Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, esnaf ziyaretlerine ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

TRT HABER’DEN CHP VE GÜRSEL EROL HAKKINDA DİKKAT ÇEKEN ANALİZ

2024 Seçimlerine doğru partilerin seçim çalışmaları aralıksız ve yoğun bir şekilde devam ederken TRT Haber, dikkat çeken bir analize imza attı. 

Septioğlu, İmar inşa ve ihya edecek projelerini açıkladı

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Elazığ'ı geleceğe taşıyacak olan İmar,İnşa ve İhya projelerini açıkladı. Elazığ’ı hep birlikte ayağa kaldıracaklarını belirten Septioğlu, sunduklarını projelerin bu anlamda kendilerine yol haritası olacağını söyledi.

CHP'den iddialı lansman: Bu seçimi kazanacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, düzenlenen lansman toplantısıyla projelerini açıkladı.

Işıkver, üniversite öğrencileriyle iftar yemeğinde buluştu 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Fırat Üniversitesi öğrencilerine iftar yemeği verdi. 

HÜDA Par, iftar yemeğinde buluştu 

HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriye Yapıcıoğlu, Elazığ’da düzenlenen iftar programında basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme dair soruları cevapladı. 

Septioğlu: Elazığ değişim için kararını verdi 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

Başkan Adayı Duran: İşimiz gücümüz Elazığ 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Elâzığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırırken bir taraftan da hayata geçirmeyi planladığı projeleri de kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. 

Toplam 320 haber.