SON DAKİKA

Kültür

Kültür Haberleri

14. Uluslararası Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali Galası düzenlendi 

14. Uluslararası Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali"nin kapanış galası programı düzenlendi. 

Uluslararası Çaydaçıra Film Festivali başladı 

Uluslararası Çaydaçıra Film Festivali'nin 14’üncüsü başladı. Festivalde sanatçı Serap Gedik ve Halil İbrahim Ergün’e onur ödülü verildi. 

Dijital Kütüphane ilk yılında 175 bin ziyaretçi ağırladı

Elazığ Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Dijital Kütüphanesi, hizmete sunulduğu ilk yıl 175 bin ziyaretçiyi ağırlayarak önemli bir eğitim hizmeti gerçekleştirmeye devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Halk Korosu Konserine davet

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Halk Korosu, ilk konserini vermeye hazırlanıyor.

Osman Bulut’a vefa programı düzenlendi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Geçmişe Vefa İnsanımıza Değer projesi kapsamında Harput musikisinin usta ismi Osman Bulut’a vefa programı düzenlendi.

Elazığ Musikisinin üstatlarından Osman Bulut’a vefa

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın “Geçmişe Vefa İnsanımıza Değer” projesi kapsamında musiki çınarlarına düzenlediği vefa programları devam ediyor.

Özel bireylerde yeme bozuklukları ve obezite riski adlı seminer düzenlenecek

Engelli vatandaşlarımız için sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerin yapıldığı Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nde eğitim seminerleri devam ediyor.

Kitap Fuarı on binleri ağırladı

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde 8-16 Ekim tarihlerinde düzenlenen Kitap Fuarı, 150 bine yakın ziyaretçi ağırladı.

Prof. Kaplan, şiir kitabını imzaladı

Fırat Üniversitesi öğretim üyelerinden Nöroşirurji uzmanı Prof. Dr. Metin Kaplan, Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Fuarı’nda şiir kitabını imzaladı.

Milletvekilleri Bulut, Balık ve Başkan Şerifoğulları’ndan Kitap Fuarına ziyaret 

AK Parti MKYK Üyesi Metin Bulut, Milletvekili Sermin Balık ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi tarafından bu yıl Dördüncüsü düzenlenen kitap fuarını gezdi. 

Başkan Şerifoğulları, kitap dostlarıyla buluştu

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde 8 Ekim tarihinde açılan Ulusal Kitap Fuarı, vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Peygamberimiz, Cami ve İrşat konferansı düzenlendi 

Elazığ İl Müftülüğünde Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle Dr. Erkan Aydın tarafından “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” konulu konferans verildi. 

Hazar Şiir Akşamları’na katılacak isimler belli oldu 

Uluslararası Hazar Şiir Akşamlarının 25’incisi 14, 15 ve 16 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Gerçekleşecek olan programa katılacak isimler belli oldu. 

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'na vatandaşlardan yoğun ilgi

Pandemi nedeniyle iki yıldır düzenlenemeyen ve Elazığlıların büyük özlemle beklediği Kitap Fuarı, kitap dostlarından büyük ilgi görüyor. Şehrin gelecek vizyonuna önemli bir katma değer olarak kazandırılan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde yüze yakın yayınevi ve yazarın katılım sağladığı fuar  adeta kitapseverlerin akınına uğruyor.

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı devam ediyor 

Elazığ Belediyesi'nin organizasyonuyla düzenlenen 4. Kitap Fuarı ikinci gününde de ziyaretçilerini ağırlamaya devam etti. 

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı 8 Ekim’de açılıyor

Elazığ Belediyesi tarafından Gazeteci-Yazar Ahmet Kabaklı anısına düzenlenecek Ulusal Kitap Fuarı, 8-16 Ekim tarihlerinde kitap dostlarını ağırlayacak.

Usta isim İsmet Nedim Saatçi için konser düzenlendi 

Elazığ’da, Usta İsim İsmet Nedim Saatçi Besteleri konseri düzenlendi. 

İsmet Nedim Saatçi anısına konser düzenlenecek 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsü Başı Topluluğu Koro Müdürü Olcay Bürhan, 30 Eylül Cuma günü Usta Bestekar İsmet Nedim Saatçi anısına konser düzenleyeceklerini söyledi. 

Elazığ mahalli müziğinin üstatlarından Sabri Çavuş anıldı

Elazığ mahalli müziğinin usta ismi Sabri Çavuş, Elazığ Belediyesi ve Çaydaçıra Musiki Derneği ile ortaklaşa düzenlenen programla anıldı.

Toplam 380 haber.