SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Hankendi-Selli otobüs seferleri başladı

Elazığ’ın 43’üncü mahallesi olan Hankendi’ye otobüs seferleri başladı. Geçtiğimiz ay yapılan referandum ile Hankendi Elazığ’ın 43. mahallesi oldu. Mahalleye otobüs seferleri de Hankendi-Selli 64 tabela kodu ile bugün itibariyle başladı.

Elazığ siyasetinde sular durulmuyor!

Yeniden Refah Partisi Karakoçan ilçe teşkilatı istifa etti. 

Erdoğan, Gezeravcı'yı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonunu başarıyla tamamlayarak yurda dönen astronot Alper Gezeravcı'yı kabul etti.

Bakan Yerlikaya, Elazığ'a geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde hak sahibi olan 2 bin 255 depremzede için düzenlenecek kura çekimi çarşamba günü yapılacak.

E-Devlet'ten yeni hizmet

e-Devlet portalı, vatandaşın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Siteye, emekli adayları için yeni özellik eklendi. Gerekli şartları sağlayan kullanıcılar, yapacakları basit bir işlemle emekli olunca alacakları olası maaşı artık e-Devlet'ten de öğrenebilecek. 

Siyer sınavına yoğun katılım 

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından yapılan Siyer Yarışması Elazığ’da da yapıldı. Elazığ merkez ilçe ve beldelerde toplam 15 farklı noktada yapılan sınava 3 bin 500 kişi katıldı. 

Başkan Gürtürk: Hazardağlı Kavşağı Çözüm Bekliyor

Elazığ’da trafiğin en yoğun olduğu güzergahlardan biri olan Hazardağlı Kavşağı, trafik yoğunluğu nedeniyle sık sık tıkanarak ihtiyaca cevap veremez duruma geldi. Kentin bir çok mahallesini birbirine bağlayan kavşakta yaşanan sorun acil çözüm bekliyor.

Başkan Sabahattin Kaya aday adaylığından çekildi 

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, belediye başkan aday adaylığından çekildiğini açıkladı. On yıl süreyle Akçakiraz Belediye Başkanlığı görevini yürüten Başkan Kaya, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde aday olmayacağını duyurdu. 

AK Parti’de meraklı bekleyiş son buldu! Bir belde hariç adaylar açıklandı

Ak Parti'de merakla beklenen ilçe ve belde belediye başkan adayları belli oldu.

Ünlü sunucu Zafer Kiraz, Elazığ’da seminer verecek

Diksiyon, beden dili eğitim uzmanı ve ünlü haber sunucusu Zafer Kiraz, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) tarafından tertip edilen “Zafer Kiraz’la Tecrübe Paylaşımı ve Etkili İletişim Semineri” programına katılmak üzere Elazığ’a gelecek. 

Elazığ’da 6. noter nerede kurulacak 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve il Başkanı Şerafettin Yıldırım imzalı yayınlanan açıklamada Elazığ’a Altıncı Noterin Güneykent Mahallesi’nde kurulacağını duyurdular. 

Açık’tan Uyarı! Her Beş Gençten Biri Tütün Kullanıyor

Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada dünya genelinde tütün kullanımında azalma yaşanmasına karşın Türkiye’de artış görüldüğüne dikkat çekti. Türkiye’de tütün kullanma oranının yüzde 28’in üzerinde olduğunu, 15-24 yaş arasında da her beş gençten birinin tütün kullandığını söyleyen Açık, “Avrupa’nın tütünsüz nesil oluşturma hedefini biz de örnek almalı, etkili yasal düzenlemeleri ve bilinçlendirme çalışmalarını hayata geçirmeliyiz” dedi. 

Naci Hoca’dan komşu ilimiz için çok net uyarı! 

Türkiye'nin önde gelen deprem bilimcilerinden Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde kritik bir uyarıda bulundu. Görür katıldığı televizyon programında Kahramanmaraş için yaptığı uyarıları hatırlatarak "Şimdiden bağırıyorum Tunceli tarafına dikkat edin" dedi. 

Görür: CHP’den Elazığ Belediye Başkan adaylığı teklifi aldım

Elazığlı Deprem Uzmanı ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür İYİ Parti'den İstanbul, CHP'den ise Elazığ Belediye Başkan adaylığı teklifi aldığını duyurdu. "Teklifler oldu, çok teşekkür ederim beni onore ettiler" diyen Naci Görür teklifleri kabul etmediğini açıkladı.

Aygen: Üreten bir Elazığ için elimizden geleni yapacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen ve MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan, Elazığ sanayi sitesi esnaflarıyla bir araya geldi. İş dünyasının kalbi olarak nitelendirilen ve şehrin ekonomik can damarı olan sanayi sitesinde esnaflarla sohbet eden Aygen ve Erkan, onların taleplerini ve önerilerini dinledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ programı iptal oldu 

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın 9 Şubat Cuma günü bir dizi temaslarda bulunmak üzere geleceği Elazığ programı iptal oldu. 

Elazığ’ın 2023 Yılı Nüfusu Belli Oldu

Türkiye İstatistik Kurumu 2023 yılının nüfus verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’ın Nüfusu 604 bin 411 oldu.

Fırat Üniversitesi’nden anma programı 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü nedeniyle Fırat Üniversitesi tarafından anma programı gerçekleştirilecek. 

MHP Adayı Aygen Esnaf Odalarını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, esnaf ve sanayi sitesi ziyaret programı gerçekleştirdi. Elazığ'da esnafın nabzını tutan Aygen, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte yerel iş insanları ve sanatkarların görüş ve önerilerini dinledi.

Toplam 5403 haber.