SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Elazığ’a geliyor 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 16 Mart Cumartesi günü iftar programına katılmak üzere Elazığ’a gelecek. 

CHP adayı Duran, projelerini açıklayacak

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Coşkun Çağlar Duran, projelerini açıklayacak.

Yeniden Refah'a miting engeli

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla planlanan miting, 22 Mart 2024 Cuma günü saat 15.30'da yapılacaktı ancak engellendi.

Başkan Adayı Septioğlu, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçimlere artık sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin dört bir yanında esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Okan’ı kaybettik

Elazığ’ın sevilen simalarından Okan Aydemir hayatını kaybetti.

Başkan Adayı Septioğlu, ziyaretlerini sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, yaklaşan seçimler öncesi vatandaşların yoğun ilgi ve desteğiyle ziyaretlerine devam ediyor.

İl Başkanı Yunus Bal'dan iddialara yanıt 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, ulusal bir yayın organında Milliyetçi Hareket Partisi’nin ismi ile birlikte anılan bir haberde Elazığ Emniyet müdürlüğü ve güvenlik kuvvetleri ile ilgili yakışıksız ve haksız ithamlarda bulunulması ile ilgili açıklama yaptı. 

Manas Kültür Evi’nden Şükrü Kacar için taziye programı 

Manas Kültür Evi, Şükrü Kacar’ın vefatı dolayısı ile taziye programı düzenledi. 

Elazığ’da Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi

Öz Sağlık İş Sendikası Elazığ Şubesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde hizmet içi eğitim düzenledi. 

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel konser 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu’nun düzenlediği periyodik konserlerinde bu defa sanatçılar, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel çalıp söyleyecek. 

Bakan Yerlikaya, Pazar günü Elazığ’a geliyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bir dizi temaslarda bulunmak üzere 10 Mart Pazar Günü Elazığ’a gelecek. Bakan Yerlikaya Elazığ’ın Palu İlçesine giderek, ilçe halkıyla buluşacak. 

BAŞKAN KAYA’DAN AÇILIŞA DAVET

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, makine parkına kazandırılan 22 yeni aracın açılış programına belde sakinlerini davet etti. 

Gök: Belediye meclisine siyasi nezaketi getireceğim

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Elazığ Belediye Meclis Üyesi adayı Doruk Gök, Yapacağı Projeleri hakkında bilgiler verdi.

Bu Pazar seçim olsa kime oy verirsiniz? İşte anket sonuçları

MetroPOLL Araştırma, Türkiye genelinde bin 770 kişi arasında yapılan ankette katılımcılara "Bu pazar bir milletvekili seçimi olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz" diye sordu. İşte sayılı gün kalan seçimlere yönelik yapılan son anket...

Elazığ STK Platformu dönem sözcüsü belli oldu 

Elazığ STK Platformu yeni yönetiminin seçimleri bugün gerçekleştirildi. Yapılan seçimlerde Elazığ STK Platformunun 6 kişilik çalışma grubu belirlendi. 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği hizmet binası açıldı 

Elazığ Belediyesi tarafından tahsis edilen Esnaf ve Sanatkarlar odaları birliği binası düzenlenen program ile hizmete açıldı. 

ELMİYAD’dan FHGC’ye ziyaret

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Erhan Bahçeci ile yönetim kurulu üyeleri Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cihannüma’dan vefa programı

Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının yıldönümü dolayısı ile Cihannuma Derneği Elazığ Şubesi “Erbakan Hocamızı Anma Ve Kadim Dostlar Buluşması” Programı düzenledi.

Fırat Üniversitesi Hastanesi’ni TOKİ inşa edecek

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yeni Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin TOKİ marifeti ile yapılacağını açıkladı.

Toplam 5392 haber.