SON DAKİKA

Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Elazığ’da işçi alımı yapılacak

Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere Elazığ’da 42 tarım işçisi alımı yapılacak.

Depoları doldurun! Benzine zam geliyor

Geçtiğimiz günlerde motorine gelen büyük zam sonrası şimdi de sıra benzinde... Araç sahipleri elinizi çabuk tutun ve gece yarısına kadar depoları doldurun. Benzine 1.79 lira zam bekleniyor...

Motorin, aldı başını gidiyor!

Motorine 13 Şubat Salı günü 2 lira 56 kuruşluk zam gelmesi bekleniyor. Zammın ardından litresi 46 liraya yaklaşacak.

Bakan Yumaklı duyurdu! ödemeler yapılıyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2 milyar 492 milyon 767 bin lira tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

Motorine kallavi zam geliyor! 

2024 yılına üst üste zamlarla giren akaryakıt fiyatları, pazartesi itibarıyla yeniden değişecek. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, motorinin litre fiyatının, pazartesi itibarıyla 1 lira 40 kuruş artacak. Motorin böylece birçok ilde 44 lirayı geçecek... İşte 9 Şubat 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Bahşi, Enflasyon rakamlarıyla ilgili açıklama yaptı 

Memur Sen Elazığ Temsilcisi İbrahim Bahşi açıklanan enflasyon rakamlarını değerlendirerek “Memur-Sen olarak beklentimiz, fiyat istikrarı noktasında alınan tedbirlerin ve önlemlerin bir an önce piyasalara yansıması, enflasyonu tetikleyen geçici etkilerin ortadan kaldırılması, kamu görevlilerinin enflasyon kayıplarının son bulması, fiyat istikrarının sağlanmasıdır.” dedi. 

Bayram ikramiyesi ne kadar olacak?

Emekli ikramiyesi zammı ne kadar olacak? Cevabı milyonlarca emekliyi ilgilendiren soruya ilişkin AK Parti kulislerinde dolaşan son bilgileri SGK uzmanı İsa Karakaş yazdı.

Emeklilere ek zammın ödeneceği tarih belli oldu!

Çalışma Bakanı duyurdu! Emeklilere ek zammın ödeneceği tarih belli oldu! İşte paranın ödeneceği tarih…

Altın için yeni rakam verildi! 

Altın fiyatları hafta içinde yükselişine hız verdi. Gram altın fiyatı rekor kırarken, çeyrek altın, Cumhuriyet altını da onu yükselişte takip etti. Peki altın fiyatları ne olur? Kapalıçarşı esnafı mevduat faizlerinin yüksek olmasından dolayı altına talebin azaldığını söyledi. İslam Memiş ise altının gram fiyatı için 4 kademeli tahminini açıkladı. “Yılı 3000 TL seviyesinden bitiren bir gram altın olacak…”

Benzin ve motorine bir zam daha geliyor

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre benzinin litre fiyatına 2 lira, motorinin litre fiyatına ise 1 lira 40 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Dünya 7 Ekim’den bu yana İsrail-Filistin savaşına şahit oluyor.

Motorine kallavi zam geliyor! 

Akaryakıt zamlarının ardı arkası kesilmiyor. 1 Ocak günü litresi de 37 TL 79 kuruş olan motorin Salı günü 42 lirayı aşacak. Akaryakıt sektörü kaynakları motorinin çok yakında 45 lirayı aşacağı tahmininde bulundu. Benzine ise şimdilik zam görünmüyor. İşte 28 Ocak 2028 Pazar günü güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları...

Tarımsal destek ödemeleri hesaplara aktarıldı 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 9 milyar 374 milyon lira tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını açıkladı. Çiftçilere en çok hububat ve baklagil desteği ile yem bitkileri desteği sağlandı. 

Emeklilerin maaş farkının ödenme tarihi belli oldu

Emekli Sandığı'ndan aylık alanların Ocak ayı 2024 zam farkı ile harp ve vazife malullerinin 2023 ek ödemeleri 26 Ocak’ta ödenmeye başlanıyor.

Benzine kallavi zam geliyor! 

Otogaz ve motorine gelen zamların ardından benzine de zam geliyor. Araç sahipleri dikkat... Yarın gece yarısından itibaren benzinin litresine 1 lira zam yapılacak...

Seçim öncesi emekliye ek zam mı geliyor?

TÜİK'in aralık ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından memur ve emeklilerin de zam oranları belli oldu. Memur ve SSK-Bağkur emeklilerinin zam oranlarındaki makas açılınca hükümetten ek zam kararı geldi. 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken kulisler de hareketlendi. Seçimler öncesinde emeklilere bir ek zam daha mı geliyor?

470 bin memur bekliyor! 3600 ek gösterge torba yasaya girecek mi?

Meclis yeni dönem mesaisine başladı. 470 bin memurun da gözü 3600 ek gösterge için Meclis görüşmelerine çevrildi. 3600 ek gösterge için görüşmeler başladı mı, torba yasada olacak mı? SGK Uzmanı İsa Karakaş son gelişmeleri aktardı.

Motorine kallavi zam! 

Brent petrol fiyatlarındaki yükselişin ardından akaryakıt ürünlerine zam yağmaya başladı. 3 Ocak'taki ÖTV zammının ardından motorine bu gece yarısı bir zam daha geliyor. 20 Ocak 2024 tarihi itibariyle motorine 1 lira 3 kuruşluk zam geliyor. Motorinin litresi bu zamla 40 lirayı aşacak. İşte güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları...

Otogaza zam geliyor

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 18 Ocak 2024 Perşembe gününden itibaren LPG'ye (otogaz) 37 kuruş zam gelmesi beklenirken, fiyat artışıyla birlikte LPG'nin litresi İstanbul'da 20 lira 20 kuruştan, Ankara'da 20 lira 7 kuruştan satılacak.

Forbes, güncelledi! İşte Türkiye'deki en zengin 10 kişi

Amerikan iş dünyası dergisi Forbes, dünyanın en zengin 500 insanının yer aldığı Forbes 500 listesini yayınladı.

Toplam 1037 haber.