Gül: Partimize yoğun teveccüh var

Yeniden Refah Partisi saha ve teşkilat çalışmalarına devam ediyor. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül; Antalya, Bilecik, Aksaray,  Nevşehir, İzmir ve Tekirdağ’da teşkilat toplantılarına katılarak partililerle buluştu.

Bu illerin temayül yoklamalarını da gerçekleştiren Gül, Malatya ilinde yapılan sandık görevlileri eğitim programına da katıldı.

Son yıllarda Anadolu insanının birçok sorun yaşadığını, mevcut yönetimin uygulamalarından artık bunaldığına dikkat çeken Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Teşkilat Başkan yardımcısı Gül, halkımızın tek alternatif olarak partilerini gördüklerini ifade etti.

Partilerine her kesimden yoğun ilgi olduğuna vurgu yapan Gül, şunları dile getirdi:

“Ülkemiz özellikle son yıllarda ciddi ekonomik, sosyal ve manevi sahada çöküş yaşıyor. Bunların çözümü konusunda mevcut iktidara güvenilmiyor. Buna karşın 6’lı masanın da sorunların üstesinden geleceğine dair bir güven ve inanç yok. Halkımız,  Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ın  çözüm önerilerini hem milli hem de uygulanabilir nitelikte görüyor. Bugüne kadar teşkilat eğitimleri ve temayül yoklamaları vesilesiyle ziyaret ettiğimiz hemen tüm illerimizde vatandaşımız Yeniden Refah Partisini ve Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ı umut olarak görüyor. Şimdiden ifade edelim ki halkımızın bu güveni,  Yeniden Refah Partisini 2023 seçimlerinin sürpriz partisi yapacak ve ülkemizin sorunları bir bir çözülecektir”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN