Fırat Üniversitesi depremzedeler için tekrar harekete geçti 

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Ramazan ayı dolayısıyla anlamlı bir kampanya başlatıldı. Başlatılan kampanyada toplanan malzemeler depremzedelere ulaştırılacak. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Ramazan ayı öncesinde depremzede vatandaşlar Fırat Üniversitesi tarafından unutulmayarak bir kampanya başlatıldı. Fırsat Üniversitesi Rektörlüğü, Ramazan ayı nedeniyle anlamlı bir kampanyaya imza atarak “Bu Ramazan İftarımı Depremzede Kardeşimle Paylaşıyorum” kampanyasını başlattı. Kampanyada toplanan yardım malzemeleri Kahramanmaraş depreminden etkilenen depremzedelere ulaştırılacak. 

“ACILAR PAYLAŞINCA AZALIR” 

Fırat Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, “Değerli Fırat Üniversitesi ailesi ve kıymetli Elazığlılar; Depremzede kardeşlerimize destek olmak Ramazan ayında onlara yalnız olduklarını hissettirmemek amacıyla Fırat Üniversitesi olarak “Bu Ramazan İftarımı Depremzede Kardeşimle Paylaşıyorum” sloganıyla depremzede kardeşlerimiz için gıda kolisi hazırlıyoruz. Deprem bölgesine ulaştırılması için 31 Mart 2023 tarihine kadar özellikle aşağıdaki listede yer alan gıda yardımlarınızı bekliyoruz. Acılar paylaşınca azalır, Ramazan paylaşınca bereketlenir. 

İHTİYAÇ LİSTESİ Sıvı Yağ (1 LT) Un (1000 gr) Bulgur (1000 gr) Mercimek (1000 gr) Pirinç (1000 gr) Nohut (1000 gr) Fasulye (1000 gr) Zeytin (500 gr) Makarna (500 gr) Domates Salçası (830 gr) Çay (500 gr) Şeker (1kg) Tuz (750 gr) Hazır Çorba Not: Yardımlarınızı 21 Mart 2023 – 31 Mart 2023 tarihleri ve 10.00 ile 15.00 saatleri arasında Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonuna teslim edebilirsiniz” denildi.

Fırat Üniversitesi depremzedeler için tekrar harekete geçti 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN