Zülfü Demirbağ Haberleri
SON DAKİKA

Zülfü Demirbağ Haberleri

Demirbağ, üretim tesislerinde incelemelerde bulundu 

22, 24 ve 27. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kovancılar’daki bir tekstil firmasında incelemelerde bulundu. 

Demirbağ, sanayicilerle bir araya gelerek destek istedi 

22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek turlarını sürdürüyor. 

Zülfü Demirbağ ziyaretlerini sürdürüyor 

22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalarına devam ediyor. 

Demirbağ: Cumhurbaşkanımız ikinci turda seçilecektir 

22, 24 ve 27. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, seçim sonuçlarını değerlendirerek, kendilerine destek verenlere teşekkür etti. 

Demirbağ, basın ve medya temsilcileriyle bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’da faaliyet gösteren basın ve medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. 

Demirbağ: Milletimizin hizmetkarı olmaya gayret ettik 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 22, 24 ve 27. Dönemlerde Milletvekilliği gibi onurlu bir görevi icra ettiğini ve milletin hizmetkarı olmaya gayret ettiğini açıkladı. 

Milletvekili Demirbağ vatandaşlarla bir araya geliyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, seçimlere kadar kalan sürecin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek; “Ülkemizi, Kandil himayesindeki ihanet örgütlerinin inisiyatifine bırakmamak gerek. Bunların ülkemiz üzerinde büyük planları var. Bu planları boşa çıkarmamız için olanca gücümüzle çalışmamız gerek” dedi. 

Milletvekili Demirbağ: Allah'a şükür Recep Tayyip Erdoğan gibi liderimiz var 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ İzzetpaşa Kız Öğrenci Yurdu'ndaki depremzedelerle bir araya gelerek taleplerini dinledi. Talepler noktasında gerekli girişimleri gerçekleştireceklerini ifade eden Milletvekili Demirbağ; "Deprem, sadece bir ilde meydana gelseydi bu kadar ağır bir yükle karşılaşılmazdı. Deprem tam 11 ili etkiledi. Ancak Allah'a şükür, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanımız ve liderimiz var. Bütün dünya, "Türkiye bu felaketin altından kalkamaz" derken Devletimiz bütün çalışmaları tek tek gerçekleştiriyor" dedi. 

Demirbağ: Palu’daki ağır hasarlı konutlar yerinde yapılacak 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un Elazığ ziyaretinin ardından AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Palu’ya 2 konuda müjde açıkladı. Milletvekili Demirbağ, Palu İlçesindeki ağır hasarlı konutların yenilerinin yerinde yapılacağını ve Çarşı merkezde kentsel dönüşüm uygulamasının hayata geçeceğini ifade etti. Milletvekili Zülfü Demirbağ ayrıca, yeni Palu Belediyesi Hizmet Binasının yapımı için daha önce çıkartılan 4 Milyon TL ödeneğe ilave olarak 2 Milyon TL daha ödeneğin sağlanacağını da açıkladı. 

Demirbağ, Güneykent Aile Sağlığı Merkezi’nde incelemede bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Güneykent Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. 

Demirbağ’dan, AK Parti Kadın Kolları’na ziyaret 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, AK Parti Kadın Kolları Elazığ İl Başkanı Burcu Tüver ve yönetimi ile bir araya geldi. Seçim sürecindeki son 2 ayın önemine değinen Milletvekili Demirbağ; “Tabiri caizse harp ganimeti paylaşan felaket tellallarına bu ülkeyi bırakmayalım” derken Başkan Tüver; “Kıymetli Vekilimiz, ilimizin abisi. Bizlere güç verdi” İfadesinde bulundu. 

Milletvekili Demirbağ STK temsilcileriyle bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Elazığ’ın bölgeye yardım için adeta seferberlik ilan ettiğini söyledi. Demirbağ; “Kahramanmaraş depremlerinin ardından Elazığ esnafımız yardım için adeta seferberlik ilan etti. Deprem sürecinde ben de yaklaşık 10 gün kadar Malatya’da görevliydim. Bu süreç zarfında Malatya’daki bütün yetkililer Elazığ’a teşekkür ederek; Elazığ büyük bir kardeşlik örneği sergiledi” dediler. Bu bakımdan ben de Elazığ’daki bütün odalarımızı, STK’larımızı, iş dünyamızı, esnafımızı tebrik ediyorum” dedi. 

Milletvekili Demirbağ, Baskil Demirlibahçe köyünü ziyaret etti 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Baskil’e bağlı Demirlibahçe Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. “Milletvekilimiz Demirbağ, kalbimizde…” diyen Demirlibahçe Köy Muhtarı Şevki Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekili Demirbağ’a teşekkür etti. Milletvekili Zülfü Demirbağ ise; “Baskil için üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” ifadesinde bulundu. 

Demirbağ: Toplantıda Elazığ adına önemli konular görüşüldü 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Valisi Ömer Toraman Başkanlığında ve il protokolünün katılımıyla bugün gerçekleştirilen toplantıda, Elazığ’ın kuruluşundan itibaren ikamet edilen eski mahallelerin gerek afet konutları, gerekse kentsel dönüşüm uygulaması suretiyle canlandırılması ve gelişmesi konusunun görüşüldüğünü ifade etti. 

Milletvekili Demirbağ, depremzedelerle bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kırklar Geçici Konaklama Merkezi’ni ziyaret ederek depremzede vatandaşlarla buluştu. Afetzedelerin taleplerini dinleyen Demirbağ, çocuklarla da bir araya gelerek yakından ilgilendi. 

Demirbağ, Elazığ’da ağırlanan depremzedelerle buluştu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş depremlerinin ardından GSB Elazığ Yurtlarında kalan depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ, Devletin her zaman Milletinin yanında olduğunu ifade ederken depremzedeler; “Allah, Devletimize zeval vermesin” ifadesinde bulundu. 

Demirbağ, Palu’da vatandaşlarla bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, geçtiğimiz günlerde kısa sürede üst üste 4’ün üzerinde büyüklüğe sahip depremler yaşayan Palu ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Milletvekili Demirbağ, Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi ve Palu Belediyesi Hizmet Binası hakkında açıklamalarda bulundu. 

Demirbağ, Elazığ'da tedavileri süren depremzedelerle bir araya geldi 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgedeki yaralılar Elazığ'a getirilerek Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Demirbağ: Elazığ’da doğalgaz ve elektrik akışı normale dönecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki doğalgaz ve elektrik akışı ile ilgili açıklamada bulundu.

Demirbağ, Alacakaya ilçesinde temaslarda bulundu

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Alacakaya İlçesi’nde temaslarda bulundu.

Demirbağ: Cumhurbaşkanımız ve devletimiz milletinin yanında 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya’daki deprem bölgesinde incelemelerine katılan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Cumhurbaşkanımız ve devletimiz zor zamanlarda da milletinin yanında” dedi. 

Demirbağ, Malatya’daki enkazlarda arama kurtarma çalışmalarını inceledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş depremlerinin ağır yıkıma yol açtığı Malatya’da arama-kurtarma ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Demirbağ, hemşehrilerimizin yanındayız

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’da çöken ve biri görevli polis memuru olmak üzere iki kişinin yaşamını yitirdiği enkaz ve arama, kurtarma çalışmalarında gecenin geç saatlerinde incelemede bulundu.

Milletvekili Demirbağ, Raife Babaanne ile bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, sosyal medya fenomeni 86 yaşındaki Raife Babaanne ile bir araya geldi. “Allah, Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin” diyen Raife Erdem Milletvekili Demirbağ’dan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a selamlarını iletmesi isteğinde bulundu. 

Milletvekili Demirbağ: Devletimiz bütün birimleriyle vatandaşının yanında 

Elazığ’da etkili olan yoğun kar yağışından dolayı kapanan köy yollarını ulaşıma açma çalışmaları, Elazığ İl Özel İdare ekipleri tarafından devam ediyor. Gece yarısı Sivrice’nin Üçlerce köyünden gelen 112 ihbarını değerlendiren ekiplere, Elazığ İl Özel İdare ekipleri öncü olarak köy yolunu ulaşıma açtı ve hastaya ulaşılarak müdahale edildi. AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ekiplere teşekkür ederek; “Devletimiz, bütün birimleriyle vatandaşının yanında ve hizmetinde” dedi. 

Milletvekili Demirbağ, Harput Dini İhtisas Eğitim Merkezi’nde incelemede bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Harput’ta faaliyetlere başlayan Harput Dini İhtisas Merkezi’nde incelemelerde bulundu. 

Milletvekili Demirbağ, vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığlı vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ; “2023 seçimleri için el birliğiyle gayret etmemiz lazım.” derken Elazığlı vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerini ifade etti. Elazığlılar; “Boynumuz da gitse Sn. Cumhurbaşkanımızı bırakmayız. Allah ömrümüzden alıp onun ömrüne versin.” ifadelerinde bulundu.

Tüm Elazığ Muhtar Dernekleri Federasyonu kuruldu 

Elazığ’da 7 muhtar derneği birleşerek tüm Elazığ Muhtar Dernekleri Federasyonunu kurdu. Federasyonun başkanlığına Muhtar Ayhan Atlan seçildi. 

Milletvekili Demirbağ’dan, Müsiad ve Genç Asriad'a ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, yönetimi ve Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Musa Alperen Namlı ve yönetimiyle bir araya geldi.

Milletvekili Demirbağ, muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, Elazığ Merkez Köy Muhtarlar Derneği Mahmut Ergün, yönetimi ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.