Yasin Yılmaz Haberleri
SON DAKİKA

Yasin Yılmaz Haberleri

Yurtbaşı Spor Kompleksi aydınlatma ihalesi gerçekleştirildi

Yurtbaşı Beldesi’ndeki gençlerin sportif faaliyetlerini yapmaları adına inşa edilen Spor Kompleksi’ndeki Futbol Saha’sının aydınlatma ihalesi gerçekleştirildi. 

BAŞKAN YILMAZ: YURTBAŞI BELDEMİZE DEĞER KATAN PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, göreve geldiği günden bugüne gerçekleştirdiği hizmetleri kamuoyu ile paylaştı. 6 yıllık görev diliminde beldeye değer katan birçok projenin hayat bulduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, amaçlarının gök kubbede hoş bir sada bırakmak olduğunu belirtti.

Yurtbaşı Futbol Sahaları açıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Yurtbaşı Beldesi’ne kazandırılan Futbol Sahaları’nın resmi açılışı gerçekleştirildi.

BAŞKAN YASİN YILMAZ’A YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ VERİLDİ

Göreve geldiği günden bugüne Yurtbaşı Beldesi’nde yürüttüğü çalışmalarla göz dolduran, Başkan Yasin Yılmaz, Kent & Başkan Dergisi tarafından her yıl online olarak düzenlenen ve halkın oyları ile belirlenen anket sonucuna göre ödüle layık görüldü.

BAŞKAN YILMAZ’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, bugün öğle saatlerinde Rızaiye Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaş ve yaralananlar için mesaj yayımladı. 

BAŞKAN YASİN YILMAZ: YURTBAŞI BELDEMİZE HİZMET ETMEK BİZLER İÇİN ONURDUR

Elazığ’ın hızla gelişen beldesi Yurtbaşı’nda belediye hizmetleri göz dolduruyor. Belde sakinleri için gecesini gündüzüne katan Başkan Yasin Yılmaz, söz verdikleri projelerin bir bir hayat bulduğunu belirterek bundan sonra da aynı azim ve heyecanla çalışacaklarını kaydetti.

ELAZIĞ’IN PARLAYAN BELDESİ YURTBAŞI, ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Elazığ’ın son yıllarda hızla gelişen beldesi Yurtbaşı, Belediye Başkanı Yasin Yılmaz’ın çalışmalarıyla adından söz ettiriyor.  Göreve geldiği günden bugüne belde sakinlerinin rahat bir yaşam sürmesi adına çalışmalar gerçekleştiren Başkan Yasin Yılmaz, bu yönüyle her kesimin takdirini kazanıyor. Beldenin görünümünü değiştiren çalışmalara imza atan ve modern bir görünüm kazanmasını sağlayan Başkan Yılmaz’a Yurtbaşı Belde sakinleri büyük teveccüh gösteriyor.

Başkan Yılmaz: Belediye hizmetlerinde çığır açıyoruz

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, göreve geldiği günden beri belde için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BAŞKAN YILMAZ BİR KEZ DAHA İŞÇİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

“Toplu İş Sözleşmesi’nde Çalışanlar Bayram Etti” Yurtbaşı Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesi tamamlandı. Gerçekleşen sözleşme ile Yurtbaşı Belediyesi çalışanları adeta bayram etti. Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, çalışanları sevindirecek bir sözleşmeye imza atarak bir kez daha en yüksek rakamı mesai arkadaşlarına tevdi etti.

Başkan Yılmaz: Yol medeniyettir düsturuyla hareket ediyoruz 

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, ‘Yol Medeniyettir’ düsturuyla hareket ettiklerini belirterek, göreve geldikleri günden bugüne beldenin görünümünü değiştiren hizmetlere imza attıklarını kaydetti. 

Başkan Yılmaz: Elazığ, kararını AK Parti’den yana verdi

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Elazığ’ın kararını Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’den yana kullandığını söyledi.

Başkan Yılmaz: Söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçirdik

Göreve geldiği günden bugüne Yurtbaşı Beldesinde sayısız hizmetlere imza atan Başkan Yasin Yılmaz, söz verdiği projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Başkan Yılmaz: Beldemizde 25 depremzede aileye kucak açtık 

Beldelerinde 25 depremzede aileye kucak açtıklarını söyleyen Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, belediye ve hayırseverlerimizle birlikte bu zor günlerde depremzede vatandaşlarımız için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Başkan Yılmaz: 2023 yılında hizmetlerimiz artarak devam edecek

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 2022 yılında belediye hizmetlerinde çığır açtıklarını yeni yılda da aynı azim ve heyecanla çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade etti.

Yurtbaşı Belediyesi yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz’ın projeleri arasında yer alan yeni belediye hizmet binasının resmi açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

Yurtbaşı, ilçe olmayı hak ediyor!

Göreve geldiği günden itibaren Yurtbaşı Belde sakinlerinin mutluluğu için çalışmalarını sürdüren Başkan Yasin Yılmaz, bir büyük projeyi daha hayata geçiriyor. Yurtbaşı Belediyesi hizmet binasının resmi açılışı 25 Kasım Cuma günü saat 14’te düzenlenecek törenle açılacak.

Yurtbaşı Belediyesi hizmet binası açılıyor

Göreve geldiği günden bugüne Yurtbaşı Beldesi’ne değer katan çalışmalara imza atan Başkan Yasin Yılmaz, söz verdiği projeleri bir bir hayata geçiriyor. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda hizmete sunulan belediye hizmet binasının resmi açılışı gerçekleşecek.

Türk Yerel Hizmet Sen Başkanı Aydoğdu’dan Başkan Yılmaz’a ziyaret

Türk Yerel Hizmet Sen Elazığ Şube Başkanı Yılmaz Aydoğdu, Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Yılmaz: Yurtbaşı beldemiz her geçen gün gelişiyor

Göreve geldiği günden bugüne yaptığı çalışmalarla Yurtbaşı Belde sakinlerinin takdirini kazanan Başkan Yasin Yılmaz, beldenin görünümüne renk katmayı sürdürüyor. 

Başkan Yılmaz: Yurtbaşı’nda asfaltsız cadde ve sokak kalmayacak

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, beldede asfaltı olmayan cadde ve sokağın kalmayacağını belirterek, amaçlarının kış ayları girmeden önce çalışmaları tamamlamak olduğunu söyledi.

Yurtbaşı Belediyesi araç filosunu genişletti

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, araç filosuna 3 otobüs 1 kepçe kazandırdı.

Yurtbaşı Belediyesi çalışanlarının yüzleri güldü

Yurtbaşı Belediyesi Başkanı Yasin Yılmaz ve Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci arasında imzalar atıldı, çalışanların yüzü güldü. Yapılan yeni protokol ile birlikte daimi işçi statüsündeki personelin günlük yevmiyesi 216 liradan 300 liraya yükseltildi. 

Başkan Yılmaz Elazığspor’a prim sözünü tuttu

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, Elazığspor’a prim sözünü tutarak Elazığspor’un hesabına ödemeyi gerçekleştirdi. 

Başkan Yılmaz Huzurevi sakinlerini ağırladı

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, Gazi Huzurevi sakinlerini beldede ağırlayarak kendileriyle vakit geçirdi. Ramazan Bayramı’nda Gazi Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek kendilerini Yurtbaşı Beldesi’nde ağırlama sözü veren Başkan Yılmaz, misafirlerini Hipodromda gezdirerek tek tek ilgilendi. 

Başkan Yasin Yılmaz: Belde sakinlerimizin hem mutlu hem de kederli anlarında yanlarındayız

Göreve geldiği günden itibaren Yurtbaşı Beldesi’nin çehresini değiştiren çalışmalara imza atan Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, bir güzel hizmeti daha belde sakinlerinin istifadesine sunuyor. 

Başkan Yılmaz’dan anlamlı ziyaret

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, Ramazan Bayramı’nın ilk gününü Gazi Huzurevi sakinleriyle geçirdi. 

Yurtbaşı Belediyesi’nden İftar

Yurtbaşı Belediyesi tarafından belde sakinlerinin onuruna iftar programı düzenlendi.

Elazığ heyeti Kudüs’te 

Elazığ İl Müftülüğü öncülüğünde Kudüs’e giden heyet kentteki ziyaretlerini sürdürüyor. Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid’i Aksa’dan Kanal Fırat’a bağlanan Elazığ Müftüsü Selami Aydın, dua ederek, Mescid-i Aksa’dan selam gönderdi. 

Vali Toraman’dan Yurtbaşı Belediyesi’ne ziyaret

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Yurtbaşı Belediyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Yasin Yılmaz ve Meclis Üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Yasin Yılmaz: 2022 yılında birçok projemiz hayata geçecek

Göreve geldiği günden bugüne Yurtbaşı Beldesinin çehresini değiştiren çalışmalara imza atan Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 2022 yılında bir çok projenin hayata geçirileceğini ifade etti.