Togg Haberleri
SON DAKİKA

Togg Haberleri

TOGG B-SUV tavan fiyatı belli oldu 

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, 1.8 milyar Euro’luk yatırımla 2023 yılında üretime başlayan şirketin 2027 yılı gibi kâra geçmesini beklediklerini söyledi. Karakaş, ayrıca "Üçüncü aracımız (B-SUV) ilk ikisinden daha küçük olacak ve daha ucuz olacak ancak fiyatı 20 bin Euro olmayacak” dedi.

TOGG'un yeni modeli T10F ismi nasıl ortaya çıktı? 

TOGG'un Las Vegas'ta tanıttığı T10F modeli, tasarımı ve Türkiye'de en uzun menzile sahip elektrikli otomobillerden biri olmasıyla öne çıkmasının yanı sıra bir güç kaynağı olarak kullanılması, yapay zeka sistemleri ve sürüş destek asistanları gibi özellikleriyle de dikkati çekiyor. Yeni otomobilin model isminin nasıl oluştuğu belli olurken, CEO Gürkan Karakaş, modelin piyasaya çıkacağı tarihi de açıkladı.

TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım!

Togg, CES 2024'te sergilenecek yeni sedan modelinin öncü tanıtım videosunu yayınladı. Sosyal medyada geniş kitleler tarafından ilgiyle karşılanan video, "T10" adı altında tanıtıldı.

Elazığ’daki TOGG sayısı belli oldu!

Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu (TOGG) Elazığ'daki otomobil sayısını açıkladı. Buna göre, Elazığ'da 89 kişi T10X almaya hak kazandı.

TOGG alacaklara üzücü haber!

Aralık ayında birçok otomobil markası zamlı fiyatlarla karşımıza çıkmaya hazırlanırken, Togg da fiyatlara zam yapma kararı aldı.

Ticaret Borsası, yerli otomobil TOGG’u teslim aldı 

Elazığ Ticaret Borsası, Türkiye'nin Yerli ve Milli Otomobili TOGG'u teslim aldı. Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Ticaret Borsası’na teslim edilen TOGG’un Elâzığ’a hayırlı olmasını temenni etti. 

TOGG'a ilk zam geldi! 

TÜRKİYE'nin yerli elektrikli otomobili TOGG'un fiyatlarına zam geldi. Yeni zamlı fiyatlara göre en ucuz TOGG aracın fiyatı 953 bin TL'den 1 milyon 207 bin TL'ye yükseldi. İşte TOGG'ların yeni fiyatları...

Başkan Dumandağ, TOGG’da 112. sırada 

TOBB 79. genel kurulunda TOGG talep eden oda ve borsalar arasında yapılan kura çekim töreninde Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ 112 nolu sırayı çekerek, TOGG’u Elazığ’a kazandırdı. 

TOGG'a yoğun ilgi! Verilen sipariş sayısı belli oldu

Türkiye'nin yerli ve akıllı otomobili Togg -!da ön sipariş sürecinin başladığı 16 Mart tarihinden itibaren talep patlaması yaşandı. Teslimatların ay sonunda başlayacağı belirtilirken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bugün itibarıyla Togg T10x siparişi 41 bin oldu" dedi.

Yerli otomobil Togg'un fiyatı belli oldu! 

Gelen son dakika haberine göre Togg'un fiyatı belli oldu. Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan Togg T10X, 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak.

Erdoğan'dan TOGG açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde düzenlenen "İlk Oyum AK Parti'ye İlk Oyum Erdoğan'a Programı"nda gençlerle bir araya geldi. Türkiye'nin merakla beklenen yerli otomobili TOGG ile ilgili müjdeyi duyuran Erdoğan, "Türk sanayisinin gurur vesilesi olan Togg'un üretimi, şu anda devam ediyor. İnşallah, birkaç ay sonra Togg'un oltu siyahını yollarımızda görmeye başlayacağız" ifadelerini kullandı.

TOGG, hayran bıraktırdı!

İstanbul Havalimanı’nda sergilenmeye başlayan TOGG’un SUV modeli, yerli ve yabancı yolcuların büyük beğenisini topladı.

TOGG kilometrede ne kadar yakacak?

Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'un ilk seri üretim aracı banttan indi ve önümüzdeki Mart ayında ise yollarda olacak. TOGG'la ilgili şimdiden en çok merak edilenlerin başında ise KM'de ne kadar yakacağı oldu.

2023’te Togg kaç adet üretilecek 

Yerli otomobil Togg fabrikası 29 Ekim’de açılıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Togg'un üretimine ilişkin, Şirketin 2023 yılı hedefi 17-18 bin araç üreterek piyasaya sürmek. dedi.

Togg’un ilk şarj istasyonu kuruldu 

Türkiye'de kullanıcılara kesintisiz ve sorunsuz bir deneyim yaşatmayı hedefleyen Togg, Trugo markasıyla ilk cihazlarını Bolu HighWay Dinlenme Tesisi'nde kurdu. 

TOGG'un fiyatı ne kadar olacak? 

Togg fiyatı merak konusu olmaya devam ederken heyecanlandıran açıklama Togg'un ortaklarından Anadolu Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'dan geldi. Yüzde 7 ÖTV hedefinin tutturulabileceğini belirten Özilhan, “Türk vatandaşının ulaşabileceği bir araç olacak” dedi. Hesaplamalara göre aracın giriş fiyatı 'bugünün koşullarında' 900 bin TL’nin de altında olacak.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Başkan Arslan’dan TOGG tesislerine ziyaret 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve oda borsa başkanları TOGG Gemlik tesislerini ziyaret etti. Ziyarete Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan da katıldı. 

TOGG Mart’ta satışa çıkacak 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin otomobili TOGG'un önümüzdeki yıl mart ayında yollarda olacağını söyledi. 

Togg için üretilen ilk batarya paketlendi

Önümüzdeki yıl ilk çeyrekte satışa sunulacak Togg'daki bataryanın testleri başarıyla tamamlandı. Gebze'deki geliştirme merkezi Togg'da kullanılacak yerli bataryayı üretti. Siro'nun seri üretimiyle Togg, kendi bataryasını üretebilen dünyadaki sayılı fabrikalardan olacak.

TOGG'un fiyatı dudak uçuklattı! 

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un 2023 yılında satışa çıkması bekleniyor. TOGG'un fiyatı ise 1 milyon lira olarak belirlendi. TOGG'un satışa çıkacağı 2023 yılı için birçok AK Parti milletvekilinin talepte bulunup sıraya girdiği öğrenildi.

TOGG merakla beklenen logosunu tanıttı

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) merakla beklenen logosunu Twitter hesabından videolu paylaşımla tanıttı.

Türkiye'nin Otomobili İstanbul Park'ta piste çıktı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubunun (TOGG) sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda yerli otomobilin üretim ve montaj sürecine ilişkin yeni detaylar paylaşılırken aracın İstanbul Park pistindeki sürüş görüntüsü de videoda yer aldı. Otomobilin 0-100 km/s hızlanmasının 4,8 saniye olduğu aktarıldı.