Rifat Hisarcıklıoğlu Haberleri
SON DAKİKA

Rifat Hisarcıklıoğlu Haberleri

ETSO Heyeti, Başkan Hisarcıklıoğlu ile görüştü 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve oda heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi. Başkan Alan, Elazığ yatırımcılarının projelerini ve sorunlarını Başkan Hisarcıklıoğlu ile paylaştı. 

Dumandağ, üyelerin sorun ve taleplerini paylaştı 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge istişare toplantısına katılarak talep ve sorunları paylaştı. 

Arslan'dan Hisarcıklıoğlu'na Kutlama

Geçtiğimiz dönem Elazığ TSO Başkanlığını başarı ile sürdüren ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Yurt dışı organizasyonlarında çeşitli görevler alan Asilhan Arslan'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TOBB Genel Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu tebrik ederek, 'Sayın Genel Başkanımızı, Türk iş dünyası için son derece önemli olan yeni görevi nedeniyle tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Başkan Dumandağ, TOGG’da 112. sırada 

TOBB 79. genel kurulunda TOGG talep eden oda ve borsalar arasında yapılan kura çekim töreninde Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ 112 nolu sırayı çekerek, TOGG’u Elazığ’a kazandırdı. 

Başkan Alan, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti 

Ankara’da temaslarını sürdüren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve GTİ Başkanı Arif Parmaksız'ı ziyaret etti. 

11 ilde fiyatlar sabitlendi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te iş dünyasının temsilcileri ve müteahhitlerle bir araya geldi. Türkiye için elini taşın altına koyma vakti olduğunu ifade eden Bakan Kurum, “Üreticisi, inşaatçısı, işçisi, mühendisi, mimarı ile hep birlikte bu süreci yürütmek zorundayız. Bunu yapacak güce ve kudrete sahibiz." dedi.

Başkan Alan: Elazığ’ın Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilmesi gerekmektedir 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Kahramanmaraş depreminin ardından Elazığ’ın da genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilmesi ile ilgili TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na bilgi verdiklerini açıkladı. 

Başkan Arslan, şehrimize yakışır bir organizasyon oldu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası işbirliğinde, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve çok sayıda davetli ve iş dünyasının katılımı ile gerçekleştirildi.

Ekonomiye Değer Katanlar ödül töreni gerçekleştirildi 

Elazığ TSO ve Ticaret Borsası tarafından düzenlenen ekonomiye değer katanlar ödül töreninde Elazığ’ın iş dünyası bir araya geldi. Törende yapılan konuşmalarda ekonominin önemine vurgu yapıldı. 

ETSO Biyogaz Tesisinin açılışı gerçekleştirildi 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından şehre kazandırılan Biyogaz Tesisi’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.  Tesisten elde edilen kazancın yıllık +uçukluk kısmı, Elazığ’daki ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. 

Hisarcıklıoğlu’nan Elazığ Belediyesi'ne ziyaret 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Elazığ Belediyesi’ni ziyaret etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun Elazığ programı belli oldu 

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere 24 Eylül Cumartesi günü Elazığ’a geliyor. 

Başkan Yaşar: 24 Eylül’de Elazığ tarihi günlerinden birini yaşayacak 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ahmet Yaşar başkanlığında yapıldı. Başkan Yaşar, 24 Eylül Cumartesi günü TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Elazığ’a gelmesinin önemli olduğunu vurguladı. 

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Başkan Arslan’dan TOGG tesislerine ziyaret 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve oda borsa başkanları TOGG Gemlik tesislerini ziyaret etti. Ziyarete Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan da katıldı. 

Başkan Hisarcıklıoğlu Elazığ’a geliyor 

‘Elazığ Ekonomisine Değer Katanlar Programı’ gerçekleştirilecek Başkan Arslan, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini ve çok önemli bir gündem oluşmaması halinde Hisarcıklıoğlu’nun 25 Eylül 2022 tarihinde Elazığ’da olarak yapılacak tüm programlara katım sağlayacağını ifade etti. 

Başkan Arslan Finansmana Erişim İstişare Toplantısı’na katıldı 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde Finansmana Erişim İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıya Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan da katıldı. 

TOBB Bölge Toplantısı Diyarbakır’da yapıldı 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen Doğu - Güneydoğu Anadolu Bölgesi Odalar ve Borsalar İstişare Toplantısı’na katıldı. 

Başkan Dumandağ Elazığ’ın sorunlarını Hisarcıklıoğlu’na iletti 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve beraberindeki heyet TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu bir araya gelerek sorunları dile getirdiler. 

Başkan Arslan, iş dünyasının sorunları gündeme taşındı 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, ETSO’nun çok sayıda beklentisini Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile yapılan toplantıda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu tarafından dile getirildiğini ifade etti. 

Başkan Arslan ‘Türk Cumhuriyetleri İş Formuna’ katıldı 

Gerçekleştirilen Türk Cumhuriyetleri Ekonomi ve Ticaret Konferansı’na , Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Keneşi Konsey Üyesi Asilhan Arslan da katıldı. 

TOBB Heyeti Kırgızistan’da Görüşmelerde Bulundu

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, ülkeyi ziyaret eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve aralarında Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’ın da bulunduğu heyeti kabul etti.

Başkan Arslan ‘Asgari Ücret Desteği 2021’de Devam Edecek’

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, iş dünyasının talepleri arasında yer alan ve TOBB tarafından uzun bir süredir ilgili bakanlıklar nezdinde takip edilen Asgari Ücret Desteğinin 2021 yılında devam etmesiyle ilgili teklifin TBMM Genel Kurulunda kabul edildiğini belirterek, istihdamın korunması adına atılan bu adım için Cumhurbaşkanı, Bakanlar Kurulu ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na iş dünyası adına teşekkür etti.

Başkan Arslan, ICC Türkiye Milli Komitesi Genel Kurulu Toplantısına Katıldı!

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve ICC Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde, TOBB Sosyal Tesislerinde yapılan ICC Türkiye Milli Komitesi 66. ve 67. Genel Kurulu’na ve ardından Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Başkan Arslan ‘Elazığ'a Güzel Bir Kazanım Sağlayacağız’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB heyeti ile Kırgızistan’a gederek Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov başta olmak üzere bir dizi üst düzey ziyaretler gerçekleştiren ETSO Başkanı Asilhan Arslan'da Kırgızistan ziyaretiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Arslan ‘Elazığ’a Güzel Bir Müjdemiz Olacak’

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve heyetini kabul etti. Programa ETSO Başkanı Asilhan Arslan’da katıldı.