Pertek Haberleri
SON DAKİKA

Pertek Haberleri

Özel İdareden bayram temizliği

Elazığ İl Özel İdaresi ve Pertek Belediyesi iş birliği ile çevre temizliği yapıldı.

Pertek Köprüsü proje ihalesi imzalandı 

Uzun süredir gündemde olan Pertek Köprüsü'nde yeni bir gelişme yaşandı Pertek Köprüsü proje ihalesi imzalandı. 

Milletvekili Keleş: Pertek Köprüsü tasarruf sağlayacak 

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Pertek Köprüsü yapım işi ihalesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, yapılacak köprünün yalnızca ulaşım projesi olmadığını aynı zamanda şehrin bölgesel ekonomik kalkınmasına da katkı sağlayacağını vurguladı. 

YRP’nin Pertek Köprüsü kanun teklifi imzaya açıldı 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, 18 Ağustos’ta "Pertek Köprüsü - Şanlıurfa arası bağlantı yolları, köprü ve viyadüklerin yapımı" kanun Teklifinin Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Fatih Erbakan ve 5 milletvekili tarafından imzaya açıldığını söyledi. 

Işıkver: Pertek Köprüsü’nün yapımı kaçınılmaz hale gelmiştir 

TBMM’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 2024 Bütçe görüşmelerinde söz alan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver konuşmasında Pertek Köprüsü, Kuzey Çevre Yolu ve Hazardağlı Kavşağı ile ilgili konularına değindi.

Milletvekili Işıkver: Yaparsa Cumhur İttifakı yapar

Genel seçim öncesi yürütmüş olduğu seçim kampanyasında Çemizgezek- Pertek köprüsünü ısrarla dile getiren, projeleri arasında önemli bir yere koyan ve Milletvekili olduğu günden itibaren konunun peşini bırakmayan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, son olarak birkaç gün önce meclis kürsüsünde konuyu detaylı ve kararlı bir şekilde haykırmıştı.

Işıkver’den Pertek Köprüsüyle ilgili önerge 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Pertek Köprüsü ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına soru önergesi verdi. 

Pertek Belediyesi’nden Feribotta sıcak çorba ikramı

Pertek Belediyesi, Ekim ayı itibariyle 06:00 ile 08:00 saatleri arasında belediye feribotunda sıcak çorba ikramında bulunacak

YRP, Pertek Köprüsü için kanun teklifi vermeye hazırlanıyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ il başkanlığı, Elazığ’ın en önemli problemlerinden olan Pertek Köprüsü’nün yapımını meclise taşımaya hazırlanıyor. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş yaptığı açıklamada, “22 yıldan beri söz verildiği halde yapılamayan Pertek Köprüsünün yapılacağına dair açıklamalar kamuoyunda karşılık bulmamıştır” dedi. 

Erol: Köprü artık yapılmalı!

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel EROL, Pertek Feribot İskelesi’nde oluşan araç yoğunluğuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu…

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Işıkver: Çemişgezek-Pertek Köprüsü sözüm olsun

Elazığ’da yaşayan Pertek ve Çemişgezeklilerle buluşan MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver salonu dolduran yüzlerce coşkulu vatandaşa seslendi; “23 madden oluşan Halk Sözleşmemizde yer alan Çemişgezek-Pertek Köprüsü’nü 14 mayıs sonrasında bu şehre kazandırmak benim bu salonda sizlere sözüm olsun. Sizler bu şehirde bir vekil çıkaracak nüfusa sahipken, siyasi ve bürokrasideki yalnızlığınıza son vereceğim” ifadelerinde bulundu. 

CHP’li Erol’dan Pertek Köprüsü çıkışı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Karadeniz Bölgesini Doğuya, Tunceli ile  Elazığ’ı en kısa yoldan bağlayacak Pertek köprüsünün bazı rant çevreleri nedeni ile 50 yıldır yapılmadığını belirterek, köprüyü yapmanın kendi iktidarlarına nasip olacağını söyledi.

Pertek Belediyesi Feribot Seferleri 31 Aralık’ta ücretsiz

Pertek Belediyesi, vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla, belediyeye ait feribot seferlerini 31 Aralık’ta ücretsiz yapacak. Elazığ-Pertek arasında ulaşımı sağlayan Pertek Belediyesi’ne ait feribot, 2022 yılının son günü ücretsiz sefer yapacak.

Pertek Belediyesi, iki yeni projeyi hayata geçiriyor

Pertek Belediyesi, iki yeni projeyi hayata geçiriyor. pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan, Kadın Emeği Üretim Merkezi İle Amfi Tiyatro’nun kısa süre sonra ilçeye kazandırılacağını söyledi.

Türkiye’nin en ucuz ekmeği, Pertek’te

Pertek Belediyesi, artan ekonomik maliyetler karşısında, vatandaşın ucuza ekmek alabilmesi için halk ekmek fiyatını 2,5 liraya düşürdü. 

Pertek Belediyesi 500 öğrenciye çorba ikram edecek!

Ülkemizdeki zorlu ekonomik koşullar devam ederken Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan, Pertek İlçesi’nde öğrenim gören üniversite öğrencileri için belirli saatlerde sıcak çorba ikramının yapılacağını açıkladı.

Başkan Alan yeni projeleriyle İstanbul’da

Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan, gerçekleştirecekleri yeni projeler için İstanbul’da temaslarda bulundu.

Pertek Belediyesi’nden önemli hizmet, Ekmek 3 TL

Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan’ın girişimleriyle kurulan Halk Ekmek Fırını’nda 3 TL’den ekmek satışı başladı Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan'ın halkın sağlıklı ve ucuz ekmeğe ulaşması için projelendirdiği halk ekmek fırını faaliyete geçti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan Pertek Köprüsü sözü

Elazığ'a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada yıllardır kamuoyunun talep ettiği ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un sık sık dile getirdiği hatta mecliste soru önergesi bile verdiği Pertek Köprüsü'nün yapılması için söz verdi.

Milletvekili Şaroğlu: Pertek Köprüsü acil ihtiyaç 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Pertek köprüsüne acil ihtiyaç olduğunu belirterek, köprünün yapımına bir an önce başlanması gerektiğini söyledi. 

CHP'den Pertek Feribot sorununa çözüm

Özellikle yaz aylarında talebe yanıt vermekte yetersiz kalan Pertek feribotu ve iskelesinin kapasitesi artırılıyor.

Milletvekili Erol, Pertek Köprüsü’nü gündeme getirdi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde konuştu.