Mustafa Kemal Atatürk Haberleri
SON DAKİKA

Mustafa Kemal Atatürk Haberleri

Efe: Soruşturmanın takipçisi olacağız 

Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Elazığlı Şehidimiz Fethi Sekin’e hakaret eden şahsa gerekli cezanın verilmesi noktasında konun takipçisi olacaklarını açıkladı. 

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, Atatürk Filmini izledi 

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, Cumhuriyetin 100. Yılı vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını konu alan "ATATÜRK" filmini sendika üyeleri ve aileleriyle birlikte sinemada izledi. 

Başkan Şerifoğulları’ndan 10 Kasım Atatürk’ü anma günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

Başkan Şerifoğulları’ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,  18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108’inci yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Ecdadımızın vatan ve millet şuuruyla yazdığı şanlı bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

Atatürk’ün Elazığ'a Gelişinin 85. yıl dönümü programı belli oldu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Elazığ’a gelişinin 85. Yıl dönümü kutlama tören programı belli oldu.

Özel bireylerden anlamlı etkinlik

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki özel gereksinimli bireyler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84’üncü yıl dönümünde kendilerinin hazırlayıp sundukları özel bir program ile andılar.

Başkan Şerifoğulları'ndan 10 Kasım mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Atatürk’ü anma konseri düzenlenecek 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsü Başı Topluluğu tarafından 10 Kasım Atatürk’ü anma ve 17 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Elazığ’a teşrifi dolayısıyla konser düzenlenecek. 

Koç İlkokulu’ndan anlamlı etkinlik

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 83. Yıl dönümü Koç İlk Okulu’nda yapılan etkinliklerle anıldı.

Saygı ve rahmetle anıyoruz

Elazığ’da 2 dakika boyunca sirenler çalacak 

Elazığ Valiliği 10 Kasım saat 09.05’te Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83. yıl dönümünde 2 dakika süre ile siren sesi çalınacağını duyurdu. 

Milletvekili Erol ‘Sevgili Gençler Mustafa Kemal Atatürk'ün Yolunda Asla Vazgeçmeyin’

Elazığ'da Geleneksel hale getirilen ve bu yıl Üçüncüsü düzenlenen “Salçalı Köfte Festivali” başladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıl dönümünde yayımladığı kutlama mesajında, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla yad ediyorum.” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Egemenliğin millete ait olduğunun bir kez daha ifade edilen önemli bayramlarımızdan biri olan Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği ilk ve tek bayramımız kutlu olsun.