Mustafa Destici Haberleri
SON DAKİKA

Mustafa Destici Haberleri

Sivas Büyük Birlik Partisi’nden sürpriz aday adayı

14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerde Aday adaylıklarında başvuru süreleri tamamlanırken, birbirinden farklı ve dikkat çekici isimlerde aday adaylığı listelerinde yerini aldı. Bu isimler arasında dikkat çekenlerden biri de, Büyük Birlik Partisi MKYK Merkez Karar Asil Üyesi İş İnsanı Sivaslı Uğur Karaca oldu. Yıllarca Uşak ve Ankara’da Birlik Partisi, Alperen Ocaklarının çeşitli kademelerinde görev yapan Uğur Karaca, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin davetiyle Büyük Birlik Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyeliğine seçilmişti.

BBP İl Başkanlığına Ömer Ertan atandı 

Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığına Ömer Ertan atandı. Ertan, genel başkanları Mustafa Destici’nin katılımıyla yeni hizmet binasının açılışını yapacaklarını kaydetti. 

Destici'den, Meral Akşener yorumu

Seçime sadece aylar kalan 6'lı masadan kalkan İyi Parti Lideri Meral Akşener siyaset gündemini de fena karıştırdı. Akşener'e bir yorum da BBP lideri Mustafa Destici'den geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Destici ile Elbistan'da!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı ortakları MHP lideri Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte depremin merkezi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesini ziyaret ediyor...

Destici, asgari ücret önerisini açıkladı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici asgari ücret önerisini açıkladı.