Milliyetçi Hareket Partisi Haberleri
SON DAKİKA

Milliyetçi Hareket Partisi Haberleri

İl Başkanı Yunus Bal'dan iddialara yanıt 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, ulusal bir yayın organında Milliyetçi Hareket Partisi’nin ismi ile birlikte anılan bir haberde Elazığ Emniyet müdürlüğü ve güvenlik kuvvetleri ile ilgili yakışıksız ve haksız ithamlarda bulunulması ile ilgili açıklama yaptı. 

Aygen: Üreten bir Elazığ için elimizden geleni yapacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen ve MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan, Elazığ sanayi sitesi esnaflarıyla bir araya geldi. İş dünyasının kalbi olarak nitelendirilen ve şehrin ekonomik can damarı olan sanayi sitesinde esnaflarla sohbet eden Aygen ve Erkan, onların taleplerini ve önerilerini dinledi.

MHP Adayı Aygen Esnaf Odalarını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, esnaf ve sanayi sitesi ziyaret programı gerçekleştirdi. Elazığ'da esnafın nabzını tutan Aygen, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte yerel iş insanları ve sanatkarların görüş ve önerilerini dinledi.

MHP Heyetinden Bingöllüler Derneğine önemli ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ teşkilatı, yoğun bir tempoda saha çalışmalarına devam ediyor. MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, beraberinde MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte Bingöllüler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

MHP Heyetinden Palu Der’e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Doç.Dr. Murat Aygen, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (PALU-DER) ziyaret etti.

MHP Adayı Doç. Dr. Murat Aygen Kamu-Sen'i ziyaret etti 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmaları kapsamında Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen'i ziyaret etti. Kamu-Sen İl Temsilcisi Atilla Çerkez ve Türk Sağlık-Sen Başkanı Reşit Kılıç ile bir araya gelen Aygen, Elazığ için projelerini ve vizyonunu paylaştı.

MHP Adayı Aygen’den, Kapalı Çarşı esnafına ziyaret

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen öncülüğünde, Milliyetçi Hareket Partisi'nin il, ilçe  ve ocak yöneticilerinden oluşan heyet, Elazığ'daki tarihi Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti.

MHP Adayı Doç. Dr. Aygen’den Harput- Der’e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ’ın köklü kuruluşlarından Harput Derneği'ni ziyaret etti. 

MHP Elazığ SKM Başkanlığına Behçet Susmaz getirildi 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığına Behçet Susmaz getirildi. 

Başkan Bal: İnsanlık Suçu İşleyen İsrail’i Lanetliyoruz 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal İsrail'in Filistin'e yönelik gerçekleştirdiği saldırıların ardından açıklamalarda bulundu. 

Erkan, güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi merkez ilçe başkanlığı kongresi yapıldı. Kongrede kısa süre önce başkanlığa atanan Vahit Erkan, başkanlığa seçildi. 

MHP İl Başkanlığı vatandaşlara aşure ikram etti 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı aşure ikramında bulundu. MHP İl Başkanlığı, muharrem ayı dolayısıyla hazırladığı aşureleri 15 Temmuz Demokrasi meydanında vatandaşlara ikram etti. 

Burak Düzenli, Milletvekili Işıkver’in danışmanı oldu 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in danışmanlık görevine Burak Düzenli getirildi. 

Işıkver: Milletimiz Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine güçlü destek verdi

28. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, mazbatasını aldıktan sonra seçimlere dair basın açıklaması yayımladı.

Milletvekili Işıkver, mazbatasını aldı

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) milletvekili seçilen Semih Işıkver, mazbatasını aldı.

Milletvekili Semih Işıkver’den teşekkür mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, teşekkür mesajı yayımladı. Işıkver, Elazığlılara teşekkür ederek açıklamasında şunları söyledi. 

23 HEDEF VE PROJENİN LANSMANI YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı koordinasyonunda 14 Mayıs sonrası TBMM çatısı altında Elazığ’ın sosyo-kültürel ve ekonomik gelişme ve kalkınmasını hedefleyen 23 hedef ve projenin lansmanı gerçekleştirildi. MHP Milletvekili adayları hazırlanan görsel sunu eşliğinde projelerin detaylarını katılımcılarla paylaştılar. MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili adayı Semih Işıkver, bir halk sözleşmesi mantığı ile hazırlanan hedeflerle şehrin gelecek yüz yılının şekilleneceği dile getirildi.

IŞIKVER: KAMU-SEN ÜYELERİNİN MAĞDURİYETİNE SEYİRCİ KALMAYACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Kamu-Sen Üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada 14 Mayıs sonrası hiçbir Kamu-Sen Üyesi’nin yaşadığı mağduriyete seyirci kalınmayacağını söyledi.

MHP Elazığ Milletvekili Adayı IŞIKVER: Kültür Hayatımızın Değerli Kurumları Hak Ettiği İlgiyi 14 Mayıs Sonrası Görecektir

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Elazığ Kültür hayatında önemli bir yeri olan EFTUD’u ziyaret ederek dernek yöneticileriyle bir araya geldi. Işıkver burada yaptığı değerlendirmede, “İlimiz için TBMM çatısı altında yapacağımız hizmetleri 23 ana başlık altında gruplandırdık. Bunlarda biride Elazığ Kültür ve Sanat Obası’dır. Bu proje ile EFTUD gibi bu kültürün yaşamasına büyük katkı veren tüm STK’larımızı çok daha güçlü bir hale getirmeyi planlıyoruz” dedi.

Işıkver’e instagram canlı yayında yoğun ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver İnstagram canlı yayında her yaştan vatandaşın çok yoğun ilgisini gördü. 5 ayrı telefon hattı üzerinden gelen sorulara cevap veren Işıkver gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren programda bir çok soruya cevap vererek, 14 Mayıs sonrası Elazığ için yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

Işıkver: Üretim ve istihdam olmazsa olmazımız

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver seçim çalışmalarını sürdürüyor.

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Işıkver: Çemişgezek-Pertek Köprüsü sözüm olsun

Elazığ’da yaşayan Pertek ve Çemişgezeklilerle buluşan MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver salonu dolduran yüzlerce coşkulu vatandaşa seslendi; “23 madden oluşan Halk Sözleşmemizde yer alan Çemişgezek-Pertek Köprüsü’nü 14 mayıs sonrasında bu şehre kazandırmak benim bu salonda sizlere sözüm olsun. Sizler bu şehirde bir vekil çıkaracak nüfusa sahipken, siyasi ve bürokrasideki yalnızlığınıza son vereceğim” ifadelerinde bulundu. 

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Işıkver: Eğitimciler isterse şehirde ülkede değişir

Seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdüren ve bu kapsamda Sivil Toplum Örgütleri, Meslek Örgütleri, mahalle ve köy toplantıları, iş dünyasının çatı örgütleri, sendikalar ve vatandaşlarla buluşan MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Türk Eğitim-Sen Üyeleriyle bir araya geldi.  Sendika Üyeleriyle istişare eden Işıkver “Eğitimciler isterse bir şehri, bir ülkeyi değiştirecek güce sahiptir. Çünkü Sizler toplum içerisinde hep kanaat önderi ve tüm halkın saygı duyduğu bir kutsal mesleğin icracılarısınız. Elazığ için 14 Mayıs sonrası yeni bir dönemin başlaması için sizlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır ” dedi. 

MHP Milletvekili Adayı Işıkver’den 23 Maddelik Halk Sözleşmesi!

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver, şehir için hayati önem taşıyan 23 Maddelik Halk Sözleşmesi yayımladı. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın güçlü bir oy alacağına inandıklarını kaydeden Işıkver, Elazığ’ın gelişimine katkı sunacak maddeleri bir bir sıraladı. 

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Işıkver: Keban’ı karanlıkta bırakan zihniyet gidecek

Seçim kampanyasını kapsamında Keban ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan ve vatandaşlarla biraraya gelen MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver “İlimizin ve ülkemizin gurur kaynağı Keban Barajı’nı bünyesinde bulunduran Keban ilçemizi ne yazık ki siyasi irade ve bu iradenin oluşturduğu statüko karanlıkta bırakmıştır. 14 Mayıs sonrası kurulan bu masayı yerle yeksan etmek benim boynum borcudur ” dedi. 

Işıkver: Milliyetçi Hareket Partisi döneminin başlamasına çok az kaldı

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, Kapalı Çarşı ve Kuyumcular Çarşısı esnafını ziyaret etti.

Milletvekili Adayı Işıkver’den Elazığspor taraftarına 18 bin 500 bilet desteği

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Bordo-Beyazlı temsilcimiz ES Elazığspor’un 07 Mayıs 2023 Pazar günü Elazığ’da karşılaşacağı Karaköprü Belediye SK karşılaşması için Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver 18 bin 500 bilet alarak tüm taraftarları Bordo-Beyazlı takımımızı desteklemeye davet etti…

Işıkver: 14 Mayıs zaferinin ateşi Elazığ’dan Türkiye’ye yayılacaktır

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, Yemişlik TOKİ sakinleri ile bir araya geldi.

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Işıkver: Temel sorun siyasi sahipsizliktir

Seçim kampanyasını il, ilçe ve köy merkezli olarak büyük bir hızla devam ettiren Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver Kuzova köy muhtarları ve bölge halkıyla buluştu. Kuzova’nın sulama probleminin artık kronikleştiğini ifade eden Işıkver, “Şehrin çözümsüz hiçbir problemi yoktur. Temel sorun siyasi sahipsizliktir. Bunu 14 Mayıs tarihinde hep birlikte ortadan kaldıracak ve yeni bir dönem başlatacağız” dedi. 

MHP’den görkemli açılış

MHP Seçim İletişim Merkezi Açıldı Milliyetçi Hareket Partisi’nin Seçim İletişim Merkezi partililerinin katılımı ile Güneykent Mahallesi’nde açıldı.