Memur Maaşları Haberleri
SON DAKİKA

Memur Maaşları Haberleri

Bahşi: Memnuniyet çemberi genişletilmeli 

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, memur maaşlarına yapılacak olan ara zamla alakalı açıklamalarda bulundu. Başkan Bahşi, “Memur maaşları ile ilgili meclise gelmesi beklenen düzenleme memnuniyet çemberini genişletmelidir” dedi. 

AK Parti'den flaş açıklama! 

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin gözü kulağı Temmuz ayında yapılacak maaş zammında. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "En düşüm memur maaşı 22 bin TL olacak" vaadi nedeniyle umutlu bekleyiş sürüyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, yeni dönemde Meclis'e verecekleri ilk kanun teklifinin en düşük memur maaşının 22 bin TL olarak düzenlenmesi olacağını duyurdu.

Başkan Bankur: Memur maaşları gözden geçirilmeli 

Türk Büro-Sen Elazığ Şube Başkanı Tarkan Ömer Bankur, 2023 Mart ayına ilişkin enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından açıklamalarda bulundu. 

Memur maaşları 11 Şubat'ta ödenecek! 

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından tüm Türkiye genlinde 15 Şubat'ta ödenmesi gereken maaşların 11 Şubat'ta ödenmesine karar verildi. Emekli maaşlarının ödemesi de öne çekildi.

Gözler memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamda 

Temmuz ayında emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranı merakla beklenirken tüm gözler 6 aylık enflasyon verilerine çevrildi. Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketi'ndeki ilk 6 aylık enflasyon tahmini yüzde 40.75 olarak açıklandı. Eğer bu tahmin tutarsa SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 40.75, memurların ve memur emeklilerinin maaşına ise yüzde 40.25 zam yapılacak. 

Çerkez: Enflasyon karşısında memur maaşları eridi 

Türkiye Kamu Sen Elazığ İl Temsilcisi Atilla Çerkez, 2022 yılı ilk ve ikinci yarıyıl zamlarının sadece Aralık ayında yaşanan enflasyon karşısında eridiğini söyledi. 

Bahçeli'den emekli ve memur maaş zamlarıyla ilgili önemli açıklama

Emekli ve memur maaşlarıyla ilgili açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Temennim hiçbir insanımızın enflasyona ezdirilmemesidir. Emeklilerimizin, memurlarımızın hak ettikleri maaş zamlarını alacaklarına inanıyor, bunu destekliyoruz." dedi.

Memur ve emekliye Ocak ayında sosyal refah zammı nasıl yapılacak? 

Milyonlarca memur ve memur emeklisine ocak ayında sosyal refah düzenlemesi yapılacağı açıklandı. Maaşlarda ne kadar artış olacağı merak konusuyken, ek zamla ilgili masada iki ihtimal bulunuyor. İşte ayrıntılar...

Milyonların gözü bu haberde! 

Kıdem tazminatı alt ve üst limiti asgari ücret ve memur maaşlarına göre belirleniyor. Önümüzdeki ay başlayacak asgari ücret görüşmeleri ve yılbaşında memur maaşlarına yapacak zam ile kıdem tazminatının hem alt hem de üst limiti artacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 ek gösterge talimatı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yıl ilk kez sözleşmeye giren memur ve memur emeklileri için 3600 ek gösterge konusunda çalışmaların başlatılması talimatı verdi. Erdoğan, çalışmaların 2022 yılı içinde tamamlanmasını istedi. 3600 ek göstergenin hayata geçmesiyle birlikte kapsamdaki memurların emekli aylıkları ve emekli ikramiyelerinin yüzde 20-25 oranında artması bekleniyor. 3600 ek gösterge memur maaşlarına da etki edecek.

Emekli ve Memur Maaşlarına Fark Ödemesi!

Temmuz, ağustos ve eylül enflasyon toplamı memur ve memur emeklisinin yılın ikinci yarısı için aldığı yüzde 3’lük toplu sözleşme zammını geçti. Bir başka ifadeyle şimdiden yüzde 1.23 zam farkı oluştu. Ocakta yüzde 5 de toplu sözleşme zammı var. SSK ve Bağkur emeklisi için de üç ayda oluşan zam yüzde 4.23. İşte ayrıntılar...

Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı! İşte emekli ve memur maaşlarına gelen zam

Milyonlarca emekli ve memurun beklediği haber geldi. TÜİK, Haziran ayı enflasyon oranlarını açıkladı. Böylece emekli ve memurun Temmuz ayı maaş zammı belli oldu... Emekli ve memur maaşına yüzde 8.45 zam yapılacak.