Mehmet Özhaseki Haberleri
SON DAKİKA

Mehmet Özhaseki Haberleri

Bakan’dan uyarı geldi! Bu yaz kavrulacağız

Vatandaşlar baharı beklerken yaz erken geliyor. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Bu hafta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Afrika sıcaklarının etkisiyle çarşamba günü birçok ilde 30 ve üstü derecelerde sıcaklıklar görülecek. Hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki de vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte detaylar...

Milletvekili Erol’dan Bakan Özhaseki’ye soru önergesi 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye 'de mevcut çalışan Termik Santralleri ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yanıtlaması istemiyle soru önergesi sundu. 

Bakan Özhaseki’nden, Başkan Şerifoğullarına övgü dolu sözler 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Elazığ Belediyesinin düzenlediği ‘Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni’ne katıldı. Bakan Özhaseki, törende yaptığı açıklamada Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın yaptığı çalışmalarla ilgili övgü dolu sözler kullandı. 

Bakan Özhaseki’nin katılımıyla temel atma ve toplu açılış töreni gerçekleştirildi 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Elazığ Belediyesi tarafından yapılan ve Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan projelerin Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni gerçekleştirildi. 

Bakan Özhaseki, Elazığ’da 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a geldi. 

Elazığ Belediyesi’nden temel atma ve toplu açılış töreni

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla 17 Ağustos Perşembe günü (Yarın) Elazığ Belediyesi tarafından Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan projelerin Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni gerçekleştirilecek.

Bakan Özhaseki’nin, Elazığ programı belli oldu 

17 Ağustos Perşembe günü Elazığ’a gelecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Elazığ programı belli oldu. 

Özhaseki: Bundan sonra fay hatları ve kırıkları üzerinde yapılaşma olmayacak 

Deprem bölgelerinde yapılacak konutlarla ilgili konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bundan sonra ne olursa olsun fay hatları ve kırıkları üzerinde yapılaşma olmayacak" dedi. 

Özhaseki: 3 tane oy için terör örgütlerine diz çökmüş bir ittifakla karşı karşıyayız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Elazığ ziyaretinde yaptığı açıklamada; “3 tane oy için terör örgütlerine diz çökmüş bir ittifakla karşı karşıyayız. Her ne kadar saklamaya çalışırlarsa çalışsınlar bu gerçek yüzlerinde ortaya çıkıyor.” dedi.

AK Partili Özhaseki: Milletvekili listelerinde yüzde 60 yenilenme olabilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, milletvekili listelerinde en az yüzde 60 yenilenme bekliyor. "AK Parti’de yenilenme arzusu her zaman en üst seviyededir. Genelde yüzde 60 oranında bir yenilenme olur" diyen Özhaseki, "3 dönem kuralı işletilmeli. Ben de üç dönemliklerden biriyim. Benim şahsi hedefim bir kere daha aday olmamak” dedi.

Özhaseki, Harput’u ziyaret etti

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare Toplantısı’na katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları, dün akşam Harput’ta bir dizi incelemelerde bulundular.

Özhaseki'den Başkan Şerifoğulları'na tam not!

Türkiye'nin en genç belediye başkanı olarak seçilen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın ilimizde gerçekleştirdiği projeleri toplumun tüm kesiminden takdir görmeye devam ediyor.

Özhaseki, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, yerel yönetimler başkan yardımcıları ile çevre illerden gelen belediye başkanları AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.

Özhaseki, Vali Toraman ve Başkan Şerifoğulları’nı ziyaret etti 

Elazığ’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Vali Dr. Ömer Toraman ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’yla bir araya geldi.   

Özhaseki, Elazığ’a geliyor 

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, bir takım temaslarda bulunmak üzere perşembe günü Elazığ’a gelecek. 

Milyonların gözü bu haberde! 

Kıdem tazminatı alt ve üst limiti asgari ücret ve memur maaşlarına göre belirleniyor. Önümüzdeki ay başlayacak asgari ücret görüşmeleri ve yılbaşında memur maaşlarına yapacak zam ile kıdem tazminatının hem alt hem de üst limiti artacak.