Mansur Yavaş Haberleri
SON DAKİKA

Mansur Yavaş Haberleri

Başkan Yavaş: Elazığ’a çok hizmet kazandıracağız 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran ve Milletvekili Erol'a destek açıklamasında bulundu. 

Mansur Yavaş, Elazığ’a geliyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Belediyesi’nin Elazığ’da yaptıracağı okulun temel atma töreni için 22 Mart’ta Elazığ’a gelecek.

Akşener, Altılı Masaya dönüyor! 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yeni teklifte bulundu. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meral Akşener'in her iki belediye başkanına cumhurbaşkanı yardımcısı olmaları için önerilerde bulunduklarını aktardı.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş İYİ Parti'de! 

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının açıklanmasına saatler kala Ankara fena karıştı. Masayı terk eden Meral Akşener'e, "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş cumhurbaşkanı yardımcısı olsun" teklifi yapıldı. Akşener'in cevabı beklenirken Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'ne gitti. Yavaş ve İmamoğlu çıkıştı ne dedi?.. Ankara'da son dakika gelişmeler...

5 lider bir araya geldi, kritik görüşme başladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecine ilişkin açıklamaları üzerine CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi genel başkanları olağanüstü toplandı.

Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, dün ilk kez cumhurbaşkanı adaylığı için sinyal ermiş ve "Altılı Masa liderlerinin ortak kararı olursa görev olarak kabul ederim" demişti. Mansur Yavaş bugün de adaylık konusunda konuştu: "Sayın Genel Başkanımız ve Sayın Akşener'in rızasıyla yapılmayan hiçbir şeye girmem."

Mansur Yavaş Elazığ'a geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un girişimleriyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın Elazığ'da yaptıracağı okulun temel atma töreni yapılacak.

Başkan Yavaş ‘Elazığ’a Okul İnşa Ediyoruz’ 

Elazığ’a okul yapma kararı Ankara Büyükşehir Belediye meclisinden geçti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mansur Yavaş haberi “Elazığ’a okul inşa ediyoruz” diyerek duyurdu.