Kemal Kılıçdaroğlu Haberleri
SON DAKİKA

Kemal Kılıçdaroğlu Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tur kesin sonuçları açıklandı 

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, cumhurbaşkanı seçimi ikinci tur kesin sonuçlarının mükerrer sayıda yayımlanmak üzere Resmi Gazete'ye gönderildiğini açıkladı. Buna göre; Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52,18, Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 47,82 oranında oy aldı.

İşte deprem bölgesinde ikinci tur sonuçları! 

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda, Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesindeki 11 ilde, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise 8 ilde oylarını artırdı.

İşte Elazığ’da İlçe İlçe Tüm Sonuçlar 

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Elazığ’da ilçelerde bütün sandıklar açıldı. İşte ilçe ilçe tüm sonuçlar. 

Millet İttifakı ortaklarından açıklama 

Millet İttifakı’nın ortağı olan siyasi partilerin il temsilcileri ortak bir basın toplantısı düzenleyerek, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde adayları Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istediler. 

Kılıçdaroğlu oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Arjantin İlkokulu’nda oyunu kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun halası son yolculuğuna uğurlandı

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun halası Tunceli’de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Sana söz Elazığ baharlar gelecek!

Cumhurbaşkanı Adayı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ’a bakanlık sözünü bir kez daha tekrarladı.

Milletvekili Erol: 13. Cumhurbaşkanı, Elazığ Ticaret Lisesi’ni 1’incilikle bitiren Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, “Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı’nın Elazığ Ticaret Lisesini 1’incilik ile bitiren Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır” dedi .

Erol: Genel Başkanımız liderlerle birlikte 8 Mayıs’ta Elazığ’a gelecek 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 8 Mayıs’ta Elazığ’a geleceğini açıkladı. 

Milletvekili Erol: Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Yardımcılarını karşıladı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün Malatya’da gerçekleştirdiği programlara eşlik ederek, Genel Başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkanlarını karşıladı.

Önemli rapor Kılıçdaroğlu’na sunuldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekilleri tarafından deprem bölgesinde yer alan Taşınmaz Kültür Varlıklarının durumu ve yapılması gerekenlere ilişkin rapor Kemal Kılıçdaroğlu’na sunuldu.

Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu Elazığ’a gelecek

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu önümüzdeki günlerde Elazığ’a gelecek. 24 Ocak 2020 depremi sonrasında CHP’li Büyükşehir Belediyelerinin Elazığ’a kazandıracağı okulların temelleri bir bir atılıyor. 

Milletvekili Gürsel Erol: 13’üncü Cumhurbaşkanımız Sayın Kılıçdaroğlu Olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13’üncü Cumhurbaşkanı olacağını belirterek, ülke ve Elazığ adına hayırlı olmasını diledi.

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu

Aylardır devam eden pazarlıklar son buldu. Altılı masa çevresinde toplanan Millet İttifakı liderleri, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığını ilan etti.

Partililer Genel Merkez önüne çağrıldı!

Meral Akşener'in ayrıldığı Millet İttifakı bugün CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ortak cumhurbaşkanı adayı olarak açıklamaya hazırlanıyor. Saadet Partisi'ndeki toplantının ardından kapıda adaylığının açıklanması beklenen Kılıçdaroğlu için CHP Genel Merkezi'nde de hummalı bir çalışma başladı. Partililer kısa mesajla Genel Merkez önüne çağrıldı.

Kılıçdaroğlu bugün adaylığını açıklayacak! 

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Altılı Masa'yı terk etmesinin ardından 5'li Masa haline gelen Millet İttifakı ortakları bugün Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde tekrar toplanıyor. 5'li Masa toplantısının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Saadet Partisi'nin önünde Cumhurbaşkanı adaylığını açıklaması bekleniyor.

Altılı masadan hangi isim çıkacak? 

Seçim tarihinin ilan edilmesinin ardından gözler altılı masaya çevrildi. Merakla beklenen adayın bugün belli olacağı konuşuluyor. Peki aday kim olacak? Hürriyet yazarı Selvi'nin yazısı dikkat çekiyor.

Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, dün ilk kez cumhurbaşkanı adaylığı için sinyal ermiş ve "Altılı Masa liderlerinin ortak kararı olursa görev olarak kabul ederim" demişti. Mansur Yavaş bugün de adaylık konusunda konuştu: "Sayın Genel Başkanımız ve Sayın Akşener'in rızasıyla yapılmayan hiçbir şeye girmem."

Milletvekili Erol, Deprem bölgesi Hatay’da

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirmesi ile deprem bölgesi Hatay’da Kültür Varlıklarındaki son durumu incelemek üzere görevlendirildi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu deprem bölgesi Malatya’da

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem sonrasında incelemelerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Malatya’da incelemelerde bulundu.

Kılıçdaroğlu: Elazığ, Kars, Iğdır, Erzurum ve Tunceli özel ekonomi bölgesi ilan edilecek

Fox TV’de yayınlanan Çalar saat programına konuk olan Kemal Kılıçdaroğlu, Erzurum, Kars, Iğdır, Elazığ ve Tunceli’nin özel ekonomi bölgesi ilan edileceğini ifade etti. 

Gürsel Erol, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek Elazığ’da seçim kampanyası ve hazırladıkları kitapçıkla ilgili bilgi verdi.

Milletvekili Erol, Konyada'da Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun Arkasında

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Konya'ya giderek birçok ziyaret ve temaslarda bulundu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da eşlik etti.

Milletvekili Erol: 82 milyon yurttaşımız Elazığ'daydı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak 2020 Depreminin 3'üncü yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, 'O gece Türkiye'mizin her köşesinden 82 milyon yurttaşımız Elazığ'daydı, Elazığ'ımızın acısını paylaştı' dedi.

Altılı masanın adayı belli oluyor

2023’te siyasette kesin olacak diyebileceğim şeyler var diyen Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, altılı masanın adayını açıklayacağı tarihi duyurdu.

Erol: Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı adayımız olarak görmek istiyoruz

*Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için nitelik ve vasıfları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nda gördüklerini söyledi*.

Bomba kulis! Altılı Masa'nın adayı o isim mi?

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili canlı yayında flaş iddia! Kemal Kılıçdaroğlu, kendi adaylığı konusunda Meral Akşener'i ikna edemezse, Kılıçdaroğlu ve Akşener birlikte Ali Babacan'ı aday gösterecekmiş.

Kılıçdaroğlu ve Erol’dan, Gülbay’a başsağlığı telefonu 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, oğlunu kaybeden önceki dönem CHP Elazığ İl Başkanı Ethem Gülbay'ı telefonla arayarak başsağlığı dileklerini ilettiler. 

Kılıçdaroğlu: Gürsel Erol, Elazığ’da toplumu kucaklayan politika izliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’ndeki makamında Elazığlı gazetecileri ağırladı, Milletvekili Erol'un yaptığı çalışmalardan övgüyle bahsetti.