Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Muhtar Adayı Altaş’tan mahalle sakinlerine çağrı!

Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Gazeteci Gülşah Altaş, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi mahalle sakinlerine önemli çağrıda bulundu.

Kültür Mahallesine; neden kadın muhtar?

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek amacıyla muhtar adayı olan Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını tamamladığını ve bir kadın olarak neden muhtarlığa aday olduğunu açıkladı.

Muhtar Adayı Altaş, Kanal Fırat’ın konuğu oldu

Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Gazeteci Gülşah Altaş, Kanal Fırat Televizyonunun canlı yayın konuğu oldu.

Muhtar Adayı Altaş’tan taraftara jest

Kültür Mahallesi'nin Muhtar Adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, mahalle sakinlerine Elazığspor-Kelkit Hürriyetspor Maçı için ücretsiz bilet vereceğini açıkladı…

KÜLTÜR MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ALTAŞ YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN YETKİ İSTİYOR

Kültür Mahallesi'nin muhtar adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinliyor. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle halkı, muhtar adayı Altaş’a tam destek veriyor.

ELMİYAD’dan FHGC’ye ziyaret

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Erhan Bahçeci ile yönetim kurulu üyeleri Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Elazığ'da Muhtar Adaylarının Rekabeti Daha Heyecanlı

31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlarının yanı sıra mahalle ve köy muhtarları da belirlenecek.

AK PARTİ ADAYLARINI NEDEN AÇIKLAMIYOR? GİZLİ EL KİM?

Yerel seçimlere sayılı günler kala Elazığ’da siyasi hareketlilik yok denecek kadar az. Partilerin aday belirleme süreçlerinde yaşanan sıkıntılar, hala daha açıklanmayan adaylar derken 31 Mart’a kadar heyecansızlığın devam edeceği aşikâr.

Kültürde değişim rüzgarı!

Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, Elazığ’da günlük yayın yapan Hakimiyet Gazetesi’yle bir röportaj gerçekleştirdi. 

ALTAŞ: BİZE GÜVENEN SAKİNLERİMİZİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, gezilerini sürdürüyor. Bu kapsamda mahalle esnafı ve hane sakinlerini gezen Altaş, seçilmesi halinde birçok projeye imza atacaklarını kaydetti. 

Suçumuz kadın olmak mı?

Bazen o kadar çok içleniyor ve de sinir küpü oluyorum ki bunu tahmin dahi edemezsiniz. Tek derdi ve gayesi evladına güzel bir gelecek sunmak olan sevgili meslektaşım Pınar Çetin’in Yeni Ufuk Haber Sitesi’ndeki köşe yazısını okuyunca adeta büyük bir şok yaşadım.

MUHTAR ADAYI ALTAŞ, SEÇMENLERİYLE BULUŞUYOR

Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, seçmenleriyle buluşuyor.

GAZETECİ GÜLŞAH ALTAŞ, KÜLTÜR MAHALLESİ’NDEN MUHTAR ADAYI OLDU

Uzun yıllardan beri Elazığ’da gazetecilik mesleğini yürüten ve işinde oldukça başarılar elde eden Gülşah Altaş, Kültür Mahallesi’nden muhtar adayı oldu.

YASEMİN HOCA ZORU BAŞARDI 

Bu fotoğraf karesini unutmayın!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem 11 ili doğrudan etkileyerek ağır hasar oluşturdu. Devletin tüm imkânları deprem bölgelerine seferber edilerek acıların sarılmasına başlandı ve arama – kurtarma çalışmaları ilk günden itibaren devam etti.

Altaş, son yolculuğuna uğurlandı

Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi, Gazeteci Gülşah Altaş'ın vefat eden annesi Firdevs Altaş son yolculuğuna uğurlandı.

Gazeteci Gülşah Altaş’ın acı günü

Detay Medya İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş’ın annesi Firdevs Altaş vefat etti.

Yeni yıldan beklentiler

Acısıyla, tatlısıyla 2022 yılını geride bırakırken yeni yıla umut ve heyecanla giriyoruz. 24 Ocak 2020 yılında yaşadığımız büyük deprem ve sonrasında yaşadığımız pandemi süreciyle zorluklar içerisinde geçen iki koca yıl…

Detay Dergisi 36’ncı sayısıyla okurlarıyla buluşuyor

Elazığ’ın en uzun soluklu dergisi Detay, 36’ıncı sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. Derginin yeni sayısının kapağında Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur yer aldı.

Açıkkapı’dan Altaş ailesine geçmiş olsun ziyareti

AK Parti önceki dönem Milletvekili Ejder Açıkkapı, rahatsızlığı dolayısıyla bir süredir Ankara’da tedavi gören Elazığ Detay Medya ve Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş’ın annesini ziyaret etti.

ELMİYAD Başkanlığında Bahçeci dönemi

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’nin (ELMİYAD) 1. olağan genel kurulu gerçekleşti. Genel kurulda, organ değişimleri yapılırken, yönetim kurulunun aldığı kararla ELMİYAD Başkanlığına Erhan Bahçeci seçildi.

Bir güzel isim Elazığ’dan geçti!

Ekranların güler yüzlü duayen ismi Zafer Kiraz, iki günlük Elazığ eğitimlerinden oldukça memnun ayrıldı. Detay Medya olarak düzenlediğimiz ‘Diksiyon, Güzel Konuşma ve Etkili İletişim’ eğitim programı günler öncesinden hazırlanan büyük bir emeğin ürünüydü. Oldukça meşakkatli bir yolculuk sonrası keyifle içilen bir kahve tüm yorgunluğumuzu attı diyebilirim. 

Zafer Kiraz, hayran bıraktı! 

Türkiye’nin en ünlü haber spikerlerinden duayen isim Zafer Kiraz, Detay Medya tarafından organize edilen ‘Diksiyon, Beden Dili ve Etkili İletişim Eğitim Semineri’ için Elazığlılarla buluştu.

Başkan Altaş: 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Gülşah Altaş, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Altaş: Bu eğitim programı kaçmaz!

Yıllardır TRT ekranlarından severek takip edilen Türkiye’nin en iyi haber spikerlerinden Zafer Kiraz, Diksiyon, Beden Dili ve Etkili İletişim eğitimleri için Elazığ’a geliyor.

Duayen spiker Zafer Kiraz Elazığlılarla buluşacak 

TRT’nin duayen spikeri Zafer Kiraz’ın Elazığ’da 22-23 ekim tarihlerinde gerçekleştireceği diksiyon eğitimi ile ilgili açıklamalarda bulunan Detay Medya İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş programın ayrıntılarını paylaştı. 

Toplumu kutuplaştırmak bize ne sağlar?

CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun İlimizi ziyareti öncesi açık hava reklamlarında yansıtılan manşetler günün konusu oldu.

Siyasi ferasetsizlik!

2023 Haziran ayında yapılacak seçimlere 8 ay gibi bir süre kaldı. Bu kadar kısa bir süre kalmasına rağmen geçmiş seçimlere nazaran aday adaylarında ciddi bir fetret dönemi yaşanıyor. Bugüne kadar aday adaylığını açıklayan iki isim var. Bunlardan biri CHP’li Gürsel Erol, diğeri ise İYİ Parti’den Yüksel Ercan.

Başkan Altaş: İnternet medyası görmezden gelinemez!

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Dernek Başkanı Gülşah Altaş, 30 Ağustos resepsiyonunda internet medyasının görmezden gelindiğini ifade ederek yazılı bir açıklama yayımladı. 

Adını sen koy!

Türkiye; stratejik, birçok ülkenin iştahını kabartan ve küresel emellerin gerçekleştirilmesi hayallerinin bolca senaryolaştırıldığı ve zaman zaman simülasyonların yapıldığı bir coğrafya üzerinde bulunuyor.