Gram Altın Haberleri
SON DAKİKA

Gram Altın Haberleri

Altın fiyatlarını tutabilene aşk olsun! 

Altının ons fiyatı dün tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi. Gram altında bugünün en yüksek seviyesi 2.235 lira oldu. Analistler ne diyor? İşte altın piyasası...

Altında çıldırtan yükseliş!

Yaşanan düşüş sona erdi ve altın fiyatları aldı başını gitti. Yeni haftaya yükselişle başlayan ve bu yükselişini sürdüren altında yeni rekorlara hazır olun. İşte altın piyasasında son durum...

Altın için yeni rakam verildi! 

Altın fiyatları hafta içinde yükselişine hız verdi. Gram altın fiyatı rekor kırarken, çeyrek altın, Cumhuriyet altını da onu yükselişte takip etti. Peki altın fiyatları ne olur? Kapalıçarşı esnafı mevduat faizlerinin yüksek olmasından dolayı altına talebin azaldığını söyledi. İslam Memiş ise altının gram fiyatı için 4 kademeli tahminini açıkladı. “Yılı 3000 TL seviyesinden bitiren bir gram altın olacak…”

Gram altın rekor kırdı! 

Altın fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. Altının gram fiyatı, ikinci kez 1800 liranın üzerini test ederken ons altındaki ve Dolar/TL'deki yükselişin etkisiyle tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1808 lirayı gördü.

Gram altın rekor kırdı! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası 27 ay sonra bir ilke imza attı. Gram altın TCMB'nin faizi yüzde 8,5'den yüzde 15'e çıkarması sonrası Dolar/TL kurunun 24 üzerine çıkmasıyla 1500 TL seviyesine ulaştı.

Altın yeni rekor kırdı! 

9 Haziran 2023 altının onsu 1.965,09 dolardan işlem görürken gram altın 1480 lirayı görerek rekor kırdı. Yaz aylarında 1500'lü rakamların görülebileceği konuşuluyor. İşte haftanın son işlem gününde altın fiyatları....

Gram altında tarihi rekor 

Dolar/TL kurunun yükselişinin etkisiyle altın fiyatları da yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın her geçen gün rekorunu yeniliyor. Gram altın şu sıralar 1.327 liradan alıcı buluyor.

Altın fiyatları fırladı şubat rekoru geldi! 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Bir süredir düşüşte olan altın 17 Mart sabahı bir anda fırladı ve gram altın 1181 lira seviyesini gördü. Uzmanlara göre bu yükselişin devamı var. 2023 yılı tahminleri ne yönde? Öte yandan dolar ve Euro'da da yükseliş var. İşte piyasalarda son durum.

Altın fiyatları artacak mı?

Altın fiyatları adeta çakıldı, tahminler art arda geldi. Riskli seviyelere kadar çekildi, güvenli liman olarak görülen altından çıkışlar başladı. Güne 1905 dolardan başlayan ons altın, geri çekilerek psikolojik sınırın hemen altında yani 1898 dolardan işlem görmeye başladı. Gün içerisinde en düşük 901 lira, en yüksek ise 907 lira seviyelerinin görüldüğü gram altın ise 903 liradan işlem görüyor.

Dolar 17 liraya yürüyor! 

Merkez Bankası'nın faiz indirim kararı sonrası 15.74 lirayı gören dolar bu sabah yeniden yükselmeye başladı ve 16 lirayı aştı. Saat 12:30 itibariyle dolar 16.45 liranın üzerine çıkarken, euro da 18.64 lirayı aştı. Gram altın ise 943 lira.

Gram altın 3 ay içinde 1000 lirayı bulacak! 

Dolar yükselirken gram altın da ona eşlik ederek rekor üstüne rekor kırıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk gram altının 3 ay içinde 1000 lirayı bulacağını öngörürken altın fiyatlarında rekor üstüne rekor geliyor. İslam Memiş ise, altın almak isteyenleri bir süre beklemeleri konusunda uyardı...

Gram 680 çeyrek 1100 lira oldu! 

Altın fiyatları iç piyada dolar/TL kurunun sert yükselmesinin etkisiyle tarihi rekorunu yineledi. Gram altın 680 liradan alıcı bulurken çeyrek 1100 lirayı aştı. Uzmanlara göre yükseliş sürecek.

Gram altın 650 TL'yi gördü çeyrek bin TL'yi geçti! 

Gram altın, dolar/TL’deki yükselişin faiz kararı öncesinde devam etmesiyle 650 TL’nin üzerini gördü. Gram altın, Kasım başından beri 100 TL’ye yakın artış kaydederek 550 TL’den 650 TL’ye tırmandı. Çeyrek altın da 1000 TL'nin üzerinden alıcı buluyor.

Çeyrek altın bin TL oldu!

Altındaki tarihi yükseliş sürüyor. Ons fiyatının artmasına iç piyasada dolar/TL kurundaki yükseliş de eklenince gram altın rekor kırdı.

Gram altın 569 liraya yükselerek tarihi rekor kırdı

Haftaya 566 liradan başlayan gram altın zirvesini yenileyerek 569 liraya yükseldi. Ons altın fiyatları, dolar fiyatlarının düşmesiyle son 2 ayın zirvesi olan 1.821 doların üzerine yükseldi.

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor

Altın fiyatları, Fed ve İngiltere Merkez Bankası’nın para politikası toplantıları öncesinde yatırımcıların sıkılaşan para politikasının küresel toparlanma üzerinde yaratabileceği baskılara odaklanmasıyla yükseldi.

Altın fiyatı neden tepetaklak oldu?

Gram altında bir gecede 30 liralık düşüşün nedenleri tartışılıyor... Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Merkez bankaları ve büyük şirketler manipülasyonlarını sürdürüyor. Bu sert düşüşlerin nedeni altın yatırımcısını tuzağa çekmektir” dedi.

Altın fiyatları tepetaklak oldu!

Altın yeni haftaya adeta tepetaklak olarak başladı. Ons altındaki düşüş gram altına da yansıdı. Gram altın sadece 24 saat içerisinde 30 lira değer kaybetti... Altın piyasasında neler oluyor? Gram altın fiyatları daha da düşecek mi?..

Altın tarihi rekora gidiyor!

Gram altın fiyatları düzenli olarak artmaya başladı. Gram altın 540 lira olan tarihi zirvesine çok yaklaştı. Gram altının dolardaki yükseliş ve altının ons fiyatındaki yükselişten güç aldığı görülüyor. Uzmanlar uyarıyor. Bu dönemde altın alınır mı satılır mı? Altan fiyatları kaç lira olacak? İşte piyasada son durum ve tahminler...

Ons Altın Kritik Seviyeyi Aştı Gram Altın Coştu

Altın, Fed'den art arda gelen güvercin mesajlar sonrasında ABD Hazine tahvili faizlerinin gerilemesiyle ons altın 1.900 doların üzerine çıkarken gram altın 520 TL'ye doğru ilerliyor.

Fiyatlar uçtu gram altın 450 lira seviyelerinde

Şahap Kavcıoğlu'nun Merkez Bankası Başkanı olarak getirilmesinin ardından dolar/TL resmen fırladı ve 8.39 seviyesini gördü. Bununla birlikte altın fiyatları da uçtu. Yatırımcısının uzun zamandır beklediği yükselişle birlikte gram altın 450 lira seviyesinden işlem görüyor.

Dolar/TL kuru resmen çıldırdı!

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın yerine Şahap Kavcıoğlu'nun getirilmesinin ardından dolar/TL resmen fırladı. Dolar TL karşısında yüzde 15'lik bir yükselişle 8.39 seviyesini gördü. Euro 9.93 TL'yi, gram altın 470.639 TL'ye kadar yükseldi.

Altın fiyatlarında yükseliş!

Gram altın 17 Mart Çarşamba günü 418 TL’den alıcı bulurken bugün 0,16 yükselişle 421,16 seviyesine yükseldi. Çeyrek altında ise az da olsa bir yükseliş yaşandı. Çeyrek altın 17 Mart günü 682 TL alış fiyatından 686 TL’ye yükseldi. Peki yarım, tam, ata ve cumhuriyet altınlarında durum nasıl? Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar?

Altın ve dolar fiyatı dün gece bir anda fırladı!

Yatırımcının ve piyasaların merakla beklediği verilerden biri olan döviz ve altın rakamları dün gece son dakika olarak ABD'de açıklanan "ABD 10 yıllık faizleri" sonrası yükselişe geçti. Dolar kuru 826 Şubat 2021 Cuma günü) 7.44 seviyesini gördü. Gram altın ise güne 422 TL'den başladı.

Altın fiyatları yeniden düşmeye başladı!

Altın fiyatları, teşvik paketi beklentilerinin Jerome Powell'ın istihdam piyasasına dair yorumları ve istihdam verilerinden ağır basmasıyla haftayı kazançla geçmeye hazırlanıyor fakat günlük olarak düşüşte. Gram altın küresel altın fiyatlarını takip ederken gümüş yatay bir seyir içerisinde.

İşte altının son fiyatı

30 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Gram altın ne kadar?

Altın fiyatları yükselişe geçti!

Mutasyona uğrayan yeni corona virüsü nedeniyle seyahat yasaklarının devreye alınmasının ardından yatırımcılar güvenli limanlara yöneldi. Gram altın yeniden yükselişe geçti. İşte 21 Aralık altın fiyatlarında son durum

Altın fiyatları düşer mi, yükselir mi?

ABD başkanlık seçimleri, Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararı toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 30 Kasım Pazartesi anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı?

Gram altın yıl sonunda ne kadar olur?

Altın fiyatlarında yükseliş devam ederken uzmanlar, gram altında 450 seviyelerinin görülmesinin artık hayal olduğunu belirtiyor.

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor!

Son haftalarda ekonomik gelişmeler, pandemide ikinci dalga ve ülkeler arası gerilimler gibi birçok etken ile yükselişte olan altın fiyatları rekor seviyelere ulaştı. 2 Kasım 2020 gram altın 506, çeyrek altın 830 liradan alıcı buluyor.