Fahiş Fiyat Haberleri
SON DAKİKA

Fahiş Fiyat Haberleri

Elazığlı bunu yapmamalı!

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,6 şiddetindeki depremin etkisi sürerken, Elazığ’da kiralık ev arayışında olan vatandaşlar fahiş rakamlardan dertli.

Marketlerde fahiş fiyat denetimleri yoğunlaştırıldı 

Ticaret Bakanlığı'nca oluşturulan özel ekip, kamuoyuna yansıyan haksız fiyat artışı iddialarını incelemek için market denetimlerini yoğunlaştırdı. 

Fahiş fiyatla mücadelede yeni dönem başlayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ürünlerdeki fahiş fiyat artışlarına ilişkin, ‘Para cezası demek ki bunları ıslah etmiyor. Para cezasının dışında atılacak adımları da ilk Kabine Toplantımızda masaya yatırırız ve oradan da bunların üzerine ayrıca gideriz’ dedi. 

Fahiş fiyat ve stokçuluğa 9 milyon lira ceza 

Ticaret Bakanlığı, temel gıda ve temizlik ürünlerinde fahiş fiyat uygulayan ve stokçuluk yaptıkları belirlenen zincir marketler ve işletmelere toplam 9 milyon 403 bin TL ceza verilmesine karar verdi. 

Elazığ’da özel hastaneler denetleniyor mu?

Son günlerde ülke genelinde yaşadığımız ekonomik kriz vatandaşı derinden yaralıyor. Elektrik, doğalgaz, akaryakıt ürünlerine gelen zamların ardından vatandaşın sağlıkla ilgili başvurduğu özel hastaneler de fahiş fiyatlarıyla vatandaşı canından bezdiriyor.

Enflasyonla mücadele timi geliyor 

Üretim ve ihracatı artırarak enflasyonda kalıcı düşüş sağlamayı hedeflediklerini belirten Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, fahiş fiyat uygulayanlar için Enflasyonla Mücadele Timi kurulacağını açıkladı

Kabine bugün toplanıyor!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanıyor. Gündem artan Omicron vakaları. Yüz yüze eğitime Cuma günü verilecek 15 günlük yarıyıl tatilinin, Nisan'daki ara tatil ile birleştirilmesi gündemde. Kabine'de fahiş fiyatlara karşı alınan ve alınması gereken tedbirler de görüşülecek

Tarım Kredi Kooperatifi Elazığ’da 6 şube açtı 

Tarım Kredi Kooperatifi Elazığ merkezde 5, Kovancılar İlçesi’nde ise 1 şube açtı. Uygun fiyat ile satış yapan Tarım Kredi Kooperatif Marketi Elazığ’da şubelerini açtı. 

Fiyat artışlarının önlenmesi için denetimler devam ediyor

Mal veya hizmetlerin satımından kaçınanların veya fahiş fiyat artışlarının tespiti ve önlenmesi amacıyla yapılan denetimler aralıksız devam ediyor.

Ekonominin başına güçlü kaptan gerekiyor!

Son günlerde döviz kurunda yaşanan artışlar sonrası tepeden tırnağa gelen zamlar vatandaşı canından bezdiriyor. Demire, çimentoya, akaryakıt ürünlerine kısacası tüm ürünlerdeki fahiş artışlar sonrası vatandaş oldukça zor günler geçiriyor.

Ayçiçeği yağındaki fiyat artışına üretim freni

Ayçiçeği yağındaki fiyat artış hızı, üretimle yavaşlatılacak. Destek miktarının da yükselmesiyle bir önceki yıla göre yüzde 16’lık artışla 2,4 milyon ton üretim öngörülüyor. Toplam ihtiyacın karşılanması için gerekli üretim oranı yüzde 60 olarak açıklandı.

5 zincir markete 'fahiş fiyat' cezası kesildi!

Rekabet Kurumu tarafından zincir marketlerle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. 5 zincir markete idari para cezası verilmesine karar verildi.

Elazığ, yetim evlat muamelesi görüyor!

Önce 24 Ocak 2020 yılındaki büyük deprem, sonrasında pandemi süreci derken vatandaşın hali içler acısı. Elazığ insanına bir dokunup bin ah işittiğimiz şu günlerde ekonominin geldiği nokta vatandaşı canından bezdiriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla harekete geçilmişti yaptırım geliyor!

Fahiş fiyatlar için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla harekete geçen Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakan Muş yaptırım olacağını açıkladı.